четвъртък, 5 август 2010 г.

Евтини оферти за посрещане на нова година - 2015

Евтини оферти за нова 2015  година преобладават основно при по-ниските категории хотели и ресторанти, предлагащи оферти за посрещане на новогодишните празници. Друг възможен вариант за евтини оферти са пазаруването на пакети в последния момент, но за съжаление в момента все още такива не са налични на пазара и трябва да се изчака до края на ноември и началото на декември и активно да се проучват възможните варианта, защото тези оферти се изчерпват бързо и е възможно да не достигнете до тях изобщо. Днешните дни и икономическата криза правят евтините варианти за посрещане на нова година 2015 особено примамливи и много търсени от празнуващите. С времето ще се опитаме да направим един добър списък с възможности за посрещане на новата 2015 година на добри и достъпни цени, така че хората с търсещи този вид обяви да направят своя избор и да имат една незабравима обстановка и атмосфера при посрещането на новата година. Нека изпратим 2014 с добро настроение и пълен джоб.


Промоционални оферти за посрещане на 2015:
В момента няма изгодни оферти. >>> Опитайте някоя от останалите дестинации <<<

5 коментара:

 1. Добър ден,
  За Нова Година предлагаме куверт - 2 нощи и на Н.Г. Чеверме /истинско - цяло животно на шиш по родопски/. Общо 170лв. на човек. За деца - 50%
  Село Зорница се намира в Родопите близо до Чепеларе. Това е напълно автентично родопско село. Вилата е каменна къща, строена преди повече от 200год. Идеално е за купон. Има място за танци. Дворът е просторен, има прекрасна гледка към планината.
  Къщата е добре оборудвана :
  -достатъчно санитарни възли
  -парно отопление + топла вода
  -бутиково обзавеждане
  -просторна механа с камина.
  Васил Василев 0888216627, http://www.zornica.dir.bg ; http://www.guide359.com/article/2031/

  ОтговорИзтриване
 2. Eдна заплата за двама? Бе вие редовни ли сте?! Африкански носорог ли ще колите?! Или ще ни настанявате в "Риц"??????

  ОтговорИзтриване
 3. Какво правиш в евтини оферти? Това е евтина. Я виж по принцип за какви суми става въпрос на много други места. А и човека ти предлага нещо по- различно от "бал с маски". Щом не Ви харесва, просто подмини офертата.

  ОтговорИзтриване
 4. Да, другаде става дума за съвсем безумни суми, които единствено подчертават търговската лакомия в тия кризисни времена и изобщо не правят офертите приемливи! Но, както се казва, лесно се пилеят лесни пари, нали?!
  Все пак прави добро впечатление, че се стараете да използвате учтивата форма, макар и не съвсем уверено... :)))

  ОтговорИзтриване
 5. Оферти.. Да ви имам офертите, баба ви все оферти е гледала...

  ОтговорИзтриване

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.