четвъртък, 5 август 2010 г.

Ласт минет / Last minute оферти за нова година 2017

Ласт минет/Last minute оферти за посрещане на новата 2016/2017. Имайки предвид, че в момента текът ранните записвания за посрещане на нова година е напълно нормално ласт минут секцията за момента да остане празна. Надяваме се в началото на месец декември да се появят първите ласт минит оферти за новогодишните празници. Ние ще сме едни от първите, които ще направят списък със голяма част от оферти ласт нимет и ще се опитаме да бъдем максимално полезни на читателите, търсещи евтини предложения за посрещане на новата 2017 година. Нека старата 2016 не ни накара да изхарчим целите си спестявания за посрещането на новата година и така да не ни останат достатъчно средства за осигуряване на едни прекрасни подаръци за празниците.

Горещи Last Minute предложения за посрещане на нова година:
В момента няма изгодни оферти. >>> Опитайте някоя от останалите дестинации <<<

1 коментар:

  1. Добър ден,
    За Нова Година предлагаме куверт - 2 нощи и на Н.Г. Чеверме /истинско - цяло животно на шиш по родопски/. Общо 170лв. на човек. За деца - 50%
    Село Зорница се намира в Родопите близо до Чепеларе. Това е напълно автентично родопско село. Вилата е каменна къща, строена преди повече от 200год. Идеално е за купон. Има място за танци. Дворът е просторен, има прекрасна гледка към планината.
    Къщата е добре оборудвана :
    -достатъчно санитарни възли
    -парно отопление + топла вода
    -бутиково обзавеждане
    -просторна механа с камина.
    Васил Василев 0888216627, http://www.zornica.dir.bg ; http://www.guide359.com/article/2031/

    ОтговорИзтриване

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.