четвъртък, 5 август 2010 г.

Нова година 2017 - оферти и предложения

Къде да изкараме нова година? Това е основен въпрос, който започва да се задава още с приключването на лятната почивка и много от нас не успяват да намерят отговор за дълго време, лутайки се в офертите за посрещане на новата 2017 година в чужбина, България или на планина, на някое уютно местенце в къща или вила за гости с познати и приятели. Тук ще се опитаме да обобщим най-предпочитаните начини за посрещане на 2017 и да бъдем полезни с оферти, които ще ви помогнат да изберете къде да посрещнете новата година.

Предлагаме на вниманието ви списък с възможните варианти:
В момента няма изгодни оферти. >>> Опитайте някоя от останалите дестинации <<<

4 коментара:

  1. Предлагам вила за Нова година в Старозагорския
    район на Стара планина.6 стаи с голяма механа и пълно оборудване.Предпочитаме улегнали компании!
    Оставете тел. за връзка.
    Alisa_eood@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  2. За Нова Година 2012-2013 предлагаме куверт - 3 нощи със закуски и ВЕЧЕРЯ на Н.Г. Чеверме /истинско - цяло животно на шиш по родопски/, 15 ястия и напитки - ракия, вино, бира, безалкохолни, баница с късмети, шампанско и Заря. Ядене и пиене на корем!
    Общо 250лв. на човек. Имаме оферта за група над 15 души /това е минимумът за да се заеме цялата къща/ - 200лв. на чавек. За деца - 50%
    Село Зорница се намира в Родопите близо до Чепеларе. Това е напълно автентично родопско село. Вилата е каменна къща, строена преди повече от 200год. Капацитетът на комплекса е 20-30 души. Идеално е за купон. Има място за танци. Дворът е просторен, има прекрасна гледка към планината.
    Къщата е добре оборудвана :
    -достатъчно санитарни възли
    -парно отопление
    -бутиково обзавеждане
    -просторна механа с камина - 30 + места.
    Васил Василев 0888216627, http://www.zornica.dir.bg ; http://www.guide359.com/article/2031/

    ОтговорИзтриване
  3. Добър ден,
    За Нова Година предлагаме куверт - 2 нощи и на Н.Г. Чеверме /истинско - цяло животно на шиш по родопски/. Общо 170лв. на човек. За деца - 50%
    Село Зорница се намира в Родопите близо до Чепеларе. Това е напълно автентично родопско село. Вилата е каменна къща, строена преди повече от 200год. Идеално е за купон. Има място за танци. Дворът е просторен, има прекрасна гледка към планината.
    Къщата е добре оборудвана :
    -достатъчно санитарни възли
    -парно отопление + топла вода
    -бутиково обзавеждане
    -просторна механа с камина.
    Васил Василев 0888216627, http://www.zornica.dir.bg ; http://www.guide359.com/article/2031/

    ОтговорИзтриване
  4. То доста предложения има всяка година, но като тръгнеш да търсиш и все или няма достатъчно места, ако си с компания или цените са доста високи. Но според мен търсенето и предлагането трябва да започне още есента, защото в последния момент трудно се намира, особено за големи компании.

    ОтговорИзтриване

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.