неделя, 19 юни 2011 г.

Посрещане на нова година 2017 в Малта

Малта. Омагьосващия островен свят намиращ се сред блясъка на Средиземно море е прекрасно място, където можете да прекарате вълшебни дни и нощи. Мистика и тайнственост обгръщат историята на страната, останала все така уникална и през 2017 година. А да прекарате Нова година в Малта е изживяване, което не може да се опише с думи- то просто трябва да се почувства.
Подгответе се за усещане за безвремие. Дори на Нова година в Малта ще имате усещането, че е пролет. Тук температурите никога не падат под 15-16 градуса, а през горещите дни влажния морски бриз носи прохлада от морето . С белите си плажове , различните исторически забележителности, лозята и финиковите палми, страната ще ви очарова. Тук растат и много тропически плодове, а малтийските вина са едни от най-добрите, които можете да опитате. 
Ако имате възможност да посетите Малта през 2016 или 2017, не я пропускайте. Тук наистина има какво да видите. Защото освен разходките по плажа и обиколките на археологическите забележителности можете да посетите и някои от красивите необитаеми острови на средиземноморската държава. Бистрите води на Средиземно море предлагат невероятни подводни гледки и ако сте в компанията на опитни екскурзоводи ще можете да видите останки от потънали кораби край бреговете на острова. Водите тук са толкова прозрачни, че можете да загубите представа за дълбочината на това място.

Горещи предложения за посрещане на нова година в Малта:
В момента няма изгодни оферти. Опитайте някоя от останалите дестинации

Ако искате да си подарите спокойствие, хармония и тишина при посрещането на Нова Година в Малта, няма по-добър избор от третия малтийски остров - Комино. Едва десет души обитават това място, а единственият хотел се намира на брега на морето. Все пак едва ли има по-подходящо място за меден месец през 2016 или 2017, от живописния Комино, който със сигурност има какво да ви предложи. Освен най-бистрите и сини води, които сте виждали , тук е и най-подходящото място за гмуркане – десетки потънали кораби, многоцветни коралови рифове и шанс да упражните любимите си водни спортове- това предлага Комино на летовниците. А ако искате просто да се разходите до тук, не пропускайте да посетите църквата Дева Мария построена от Малтийския орден на свети Йоан и руините на двореца.
Далеч не толкова спокоен, но доста по-известен, другият малтийски остров - Гозо ще ви очарова с оживлението и веселието си. Той е пъстра смесица от рибарски селища и модерни почивни курорти, които предлагат всички удобства на своите гости. Попадайки тук, вие ще бъдете покорени от безметежното очарование на този морски рай, живописните селца, църквите и искрящото море, както и от удивителния местен колорит и природните чудеса.
Наричан островът на Калипсо, Гозо все пак може да ви предложи и някои доста уединени кътчета, ако искате да се откъснете за малко от шума на големия град. Ако имате шанса да празнувате 2017 тук, не пропускайте да се разходите из зелените хълмове и дълбоките долини, които навяват провинциално спокойствие. Историята на този остров крие много очарователни тайни и забележителности сред които най-популярна е местността Хагра, в която се намира запазен древноримски комплекс. Друга известна забележителност, която непременно си заслужава да видите посрещайки Нова година в Малта е мегалитния храм Джантия построен около 3500 пр.н.е. – по времето когато са създадени и световноизвестните египетски пирамиди.
Но сърцето на островната страна си остава най-големият остров - Малта. Там нощния живот кипи с пълна сила, а забавленията са безкрайни. Тук се намират и днешната столицата Валета, и древната - Медина. Посрещате ли 2017 в Малта не пропускайте да видите забележителностите на този остров - двореца на Великия магистър на Малтийския орден, резиденцията на архиепископа и разбира се местния музей.

Добавете вашата обява в секцията "Горещи предложения за посрещане на нова година в Малта". Кликнете тук за повече информация.

1 коментар:

  1. БРАВО ! - ХУБАВО НАПИСАНА СТАТИЯ. Явно и Вие сте се влюбили в Малта-този макар и малък, но чаровен остров! Е, така се и нашето семейство(влюбени в Малта), които основахме тук наша компания за туризъм и образоваетлни програми (езикови курсове, колежи) и живеем тук от над 14 години.
    Ако позволите само някои уточнения :
    1.на о-в Комино не може да се посреща Нова Година или Коледа, защото хотелът затваря временно за гости от 1 ноември до началото на летния сезон.
    2. остров Гозо е доста спокоен
    3. Малта - нощният живот кипи основно в град Ст.Джулианс-квартал Пачевил.

    дреболии, но за бъдем все пак точни в описанията си

    ОтговорИзтриване

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.