неделя, 19 юни 2011 г.

Нова година 2017 в Германия

През празниците Германия със сигурност се превръща в една от най-интересните и предпочитани туристически дестинации. И то не заради умерения си климат и добрата кухня, а заради пищните празненства с които тук посрещат Коледа и Нова година. В тази красива страна ще имате шанса не просто да откриете едно по-весело лице на зимата, докато посрещате 2017, а да се забавлявате пълноценно празнувайки Нова година в Германия.
Нова година в Германия е истински празник за търговците и туристите. Още от ноември улиците и магазините се украсяват с разноцветни гирлянди и хиляди светлинки, а празничната атмосфера обгръща цялата страна. Коледните базари изпъстрени с всевъзможни сладки и играчки привличат всички посетители излезли на улиците. Тук празничното настроение неизменно ще ви обхване, особено ако срещнете и някой от белобрадите старци с весел смях и благозвучни звънци.


Горещи предложения за посрещане на нова година в Германия:
В момента няма изгодни оферти. >>> Опитайте някоя от останалите дестинации <<<

Празнуването на Нова Година в Германия е тържество, което сами трябва да изживеете. Тук освен коледна обиколка по магазините в търсене на подаръци за 2016 или 2017, не може да не опитате и традиционните новогодишни курабии и сладки.
Грандиозните концерти и фойерверките в Берлин са малка част от празненствата, които ви очакват тук. С много смях и бира немците ще посрещнат и 2017 година, наслаждавайки се на празничните шествия из града. И докато сте в столицата на страната, не пропускайте да отскочите до Потсдам. Малкото градче ще ви очарова с живописните си забележителности, но най-интересен е дворецът Сан Суси. Замъкът построен от Фридрих Велики, в любимият му стил рококо често е наричан „дворец на безгрижието“, заради многобройните тържества организирани в него. Не по-малко прекрасни са и градините към него, които наистина предизвикват възхищението на туристите.
И ако Берлин със сигурност няма да ви остави да скучаете на празника, още по-весело ще си прекарате в Мюнхен. Градът, който никога не спи очарова не само с интересната си история и архитектура, но и с множеството, концерти и фестивали, които непрекъснато се организират тук. Най-известен си остава разбира се Октобер фест, който събира почитатели на бирата от цял свят през октомври, но и множество други забележителности си заслужават да бъдат посетени, независимо дали сте решили да посетите града през 2016 или празнувате 2017 там. Най-известните сред тях са трите пинакотеки, които съхраняват голяма част от изкуството и богатата история на това място, както и сградите на старото и новото кметство. И докато сте в Мюнхен просто обезателно трябва да посетите Мариен платц. Красивият площад кръстен на Божията майка, е любимо място за разходка не само на туристите, но и на жителите на града.
Ако пък искате истинска зимна приказка, за да отпразнувате Нова година в Германия по най-запомнящия се начин, посетете замъка Нойвайщайн в Бавария. Приказният дворец,присъстващ дори в детските книжки отразява с пълна сила само красотата и величието на Бавария. Именно тук е живял лудият крал Лудвиг Баварски, любим герой от приказките за деца. Замъкът, построен високо в планината е ослепителен и великолепен не само през пролетта и лятото, но и през зимата, когато всичко е покрито със сняг.
Рейнските брегове също не за пренебрегване, и ако посрещате тук 2017 , непременно посетете и Кьолн. Градът, станал известен с величествената си катедрала и любимият парфюм на Наполеон Бонапарт, днес може да се похвали и като износител на едни от най-добрите немски вина. В съчетание с превъзходната му кухня, едва ли има друго място,което да е толкова подходящо за посрещане на Нова година в Германия.

Добавете вашата обява в секцията "Горещи предложения за посрещане на нова година в Германия". Кликнете тук за повече информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.