понеделник, 23 август 2010 г.

Оферти за нова година в Банско - 2017

Оферти за изпращането на 2016 и посрещането на новата 2017 година може да намерите навсякъде, но Банско, сочения за водещият зимен курорт на Балканите, предлага изобилие от възможности за посрещането на новата година в многобройните си хотели, частни къщи за гости, хижи и малки семейни хотелчета. Множеството механи, разположение в централната част на града привличат с битова атмосфера и богата традиционна трапеза със вкусотии на изтънчени бански майстори на кулинарията. Обичайно голямо множество от гости на града посрещат новата година на централния площад, където огласявани от народни хора и хорска глъчка се носи всеобщо веселие.

Горещи предложения за посрещане на нова година в Банско:
В момента няма изгодни оферти. >>> Опитайте някоя от останалите дестинации <<<
 
Цените на различните пакети варират в рамките от 500 лева на човек в двойна стая за 3-4 дни до към 1000-1200 лева на човек за 5 или повече дни. Цените зависят и от категорията хотел, която изберете, като дадените цени се отнасят предимно за хотелите с 4 звезди. Ако решите да направите компромис с качеството на обслужването и базата на хотела, можете да изберете хотел с 3 звезди и по този начин да спестите по 100-200 лева от бюджета на човек.
За хората, които не практикуват зимни спортове съществува възможност да се насладят на възможностите на СПА процедурите, предлагани в повечето хотели с 4 или повече звезди. Основно тази привилегия се ползва от жените, на които дневната програма е посещението на сауна, парна баня или джакузи, за разлика от техните половинки, които спускат пистите в зимния спортен център н Банско.
Посрещането на новата 2017 година в Банско предпочитат и много туристи от чужбина, като основна част са тези от Гърция, имайки предвид географското разположение на зимния център. Тази година, обаче се очакват по-малко туристи от южната ни съседка имайки предвид тежката финансова криза обхванала Гърция. Неголяма част от чуждестранни туристи са от Великобритания, Румъния и други държави.
На 1 януари традиционно се провежда кукерски фестивали, които носят много радост и колорит и са уникални за самия град
Имайте предвид и времето, което трябва да отделите в търсене на най-подходящата за вас оферта за посрещането на новата година в Банско. Повечето туроператори имат богат набор от хотели, а и вие сами можете да се свържете със рецепциите и да искате цени за индивидуално посещение. Голяма част от хотелите отговарят на онлайн запитванията по email или skype и можете да разчитате на този начин за проучване на офертите за посрещане на 2017.

Добавете вашата обява в секцията "Горещи предложения за посрещане на нова година в Банско". Кликнете тук за повече информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.