сряда, 8 септември 2010 г.

Ски пакети за нова година в чужбина 2017

Желаете ли да посрещнете новата 2017 година на ски – екскурзия в чужбина? На правилното място Сте.
Стана модерно и актуално да се посрещат новогодишните празници в чужбина, а ако това е комбинирано и със ски още по – добре. В много държави има условия за ски и това ги прави привлекателни за любителите на зимния спорт. Такива са например Австрия, Италия, Словения, Франция, Турция и много други.
Безспорно най – добри условия за ски – туризъм в Европа има в Алпите. Ето няколко от най – добрите курорти, които се намират там.

Горещи предложения за посрещане на нова година:
В момента няма изгодни оферти. >>> Опитайте някоя от останалите дестинации <<<

Stubaital /Австрия/ - общата дължина на пистите е 110 км. Намира се в близост до град Инсбрук, на 3210 метра надморска височина.
Villar – sur – Ollon /Швейцария/ - намира се в близост до градовете Берн и Женева. Общата дължина на пистите е 25 км, а надморската височина е 3000 метра.
Kronplatz /Италия/ - намира се на 2275 метра надморска височина. Близо до него са разположени градовете Удине /Италия/ и Инсбрук /Австрия/. Общата дължина на пистите е 105 км.
Zermatt /Швейцария/ - обща дължина на ски – пистите 200 км, надморска височина 3883 метра. Намира се в близост до град Берн /Швейцария/ и до италианският град Милано.
St. Johann /Австрия/ - в близост до Залцбург /Австрия/ и Мюнхен /Германия/. 60 км обща дължина на пистите. 1700 метра надморска височина.
St. Anton /Австрия/ - намира се на 2811 метра надморска височина. Общата дължина на пистите е 272 километра. В близост до него се намира ски района Lech, възможност за преход до там дават ски – картите.
Това е само една много малка част от ски – курортите в Алпите. Но разбира се и не само в Алпите има условия за ски – туризъм. Много други планини по света предлагат своето великолепие на скиорите.
Изберете да изпратите старата 2016 и да посрещнете новата 2017 година на ски – екскурзия. Незабравимото преживяване е гарантирано. В ски – курортите има множество хотели, в които да отдъхнете след изморителното спускане по пистите. Ако сте любители на планината и на зимните спортове не се колебайте да изберете да посрещнете новата година на ски – екскурзия в чужбина. Може да избирате между много държави, много курорти и много ски – писти. Офертите са различни – според желанията и възможностите на всеки. Изберете подходящата за Вас оферта и се насладете на невероятна снежна ваканция.
Във офертите са включени нощувки и ски – пакети според вашите желания. Вие сами избирате какво да включва Вашия пакет.
Хотелите в ски – курортите предлагат новогодишна вечеря с програма, която да Ви забавлява.
В Австрия предложенията са много: Ски – район Глетчера Мьолталер, пистите около Инсбрук, ски – регион Каринтия и Източен Тирол, ски и СПА курортът Бад Гащайне, ски – район Цел ам Зее, Брук, Капрун и още много други.
В Швейцария едни от най – известните и посещавани ски – курорти са Васен и Сейнт Мориц.
Словения пък предлага на своите посетители най – известният си ски – курорт Кранска гора, а също и някои не толкова известни, например Вогел, Бохини – също не са за подминаване.
В Италия най – предпочитаните курорти за ски и зимни спортове са Ливиньо, Санта Катерина, Бормио, Рисконе и други.
Ако Сте решили да посетите Франция през новогодишните празници може да изберете между няколко от най – големите ски – курорти: Шармус, Алп д`Юез, Супер Деволуи, Вал Сени и Валфрижус.
В Турция може да отседнете в най – големият ски – център Даврас.
Румъния също предлага някой от най – известните си ски – курорти Пояна Брашов, Синая, Предял и Бустени.
Толкова много предложения в толкова много държави… Няма начин да Сте се заинтригували. Изберете своята почивка в предпочитаната от Вас държава и избран от Вас ски – курорт.
Атрактивно е да посрещнете новата 2017 година на ски – екскурзия. Това със сигурност ще вдигне адреналина Ви и ще Ви откъсне от сивото ежедневие. Направете си подарък – прекарайте зимната си отпуска на ски в чужбина, а защо да не посрещнете там и новата 2017 година?!
Всички ски – курорти във всички държави не разполагат само със ски – писти. Разбира се във всички зимни курорти има множество хотели, където може да си починете след изморителното спускане по пистите.
Изключително преживяване е да посрещнеш нова година в планината. Изберете Вашата оферта и направете празника си незабравим.
Прелестите на планините през зимата немогат да се опишат с прости думи, те трябва да се видят. Изберете си пакет, отидете и вижте.
Обичате ли екскурзиите, зимата, планината, ски – спускането и зимните спортове? Обичате ли да опознавате непознатото? Обичате ли да пътувате в чужбина? Да?! Не се колебайте да изберете Вашата оферта за посрещане на новата 2017 година на ски екскурзия в чужбина. Преживяването е неповторимо. Да прекараш новогодишната нощ в планината е просто невероятно. Всичко наоколо е бяло, чисто, свежо и спокойно. Какъв релакс?!
Още ли не Сте си избрали подходящата оферта за посрещане на новата 2017 година на ски – екскурзия в чужбина? Не се бавете, защото някой ще Ви изпревари.

Добавете вашата обява в секцията "Горещи предложения за посрещане на нова година". Кликнете тук за повече информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.