понеделник, 23 август 2010 г.

Нова година в Боровец - 2017

Боровец, старата слава на българският зимен туризъм, предлага прекрасни възможности за посрещане на коледните и новогодишните празници. Множеството хотели, вили, къщи и хижи предлагат широко разнообразие от оферти за нова година 2016 / 2017. Посрещането на коледа или нова година в зимния курорт е предпочитано от голяма част от жителите на София, заради относително близката дистанция и по-добрите цени в сравнение с тези в другия водещ зимен курорт Банско. Намиращ се на близо 70 километра от столицата всеки, който иска да разпусне по пистите на Боровец и да изкара една незабравима новогодишна вечер може да си го позволи и да резервира една или две нощувки, като пътува непосредствено преди посрещането на новата година. Така ангажираните в работата си хора, които ще работят и на 31 декември имат една добра опция за съчетаването на работния ден и посрещането на новата година.

Горещи предложения за посрещане на нова година в Боровец:
В момента няма изгодни оферти. >>> Опитайте някоя от останалите дестинации <<<

Към днешна дата хотелиерите все още не са подготвили новогодишните си предложения, но практиката от минали години показва, че цените на пакетите с две нощувки в тризвездни хотели се движат в рамките от 300 до 500 лева, като в цената влиза и празничната вечеря с обилно меню и много алкохолни и безалкохолни напитки. Минали години се намираха оферти и в интервала от 200 до 300 лева, но там условията при настаняването бяха малко по-непретенциозни.
За момента можем да ви предложим да следите сайта за оферти за посрещане на нова година 2017 с оферти от Боровец. Също и хотел Иглика Палас са готови със своята оферта за посрещане на новата година. Очаквайте и други предложения за изпращането на старата 2016 и посрещането на новата 2017 година.

на Боровец по нова година

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.