неделя, 12 юни 2011 г.

Посрещане на нова година 2017 в Тайланд

Стане ли дума за страна, която да съчетава в себе си блясъка на мегаполисите лукса на запада и културата на изтока, изборът може да бъде само един-Тайланд . Модерна и древна тази малка азиатска държава е прекрасен избор за посрещането на 2017 година там. А възможността да прекарате Нова година в Тайланд е шанс да опознаете и едно най-екзотичните и красиви места по света.
Тази толкова древна и модерна страна не може просто да бъде описана- тя трябва да бъде почувствана. Защото освен живописни плажове, красива природа и несравним лукс, Тайланд със сигурност може да ви покаже много повече.

Горещи предложения за посрещане на нова година в Тайланд:
В момента няма изгодни оферти. >>> Опитайте някоя от останалите дестинации <<<
Едно от най-забележителни неща, които със сигурност ще ви направят впечатление са усмихнатите хора. Тук ще ви се усмихнат почти отвсякъде- на улицата в хотела, в магазина. А това със сигурност ще направи почивката ви още по-специална. Друга местна забележителност са стотиците статуи на Буда, които ще срещнете навсякъде. Те са неизменна част от живота и вярванията на този уникален народ.
Нова година в Тайланд ще се превърне не просто празник по случай честването на 2016 или 2017 година, а в докосване до рая, особено за любителите на пазаруването. В тази Мека на търговията можете да купите почти всичко. Неповторима в това отношение е столицата Банкок, където си дават среща едни от най-модерните и луксозни магазини и традиционните тайландски пазари.
С изключително голяма популярност сред туристите се ползва атрактивния столичен пазар Патпонг. През деня той може би няма да ви заинтригува особено, затова го посетете по-късно вечерта и със сигурност ще сте впечатлени. Тук можете да си купите всичко: от дрехи, излезли сякаш от последните колекции за висша мода на световно известните модни дизайнери, до най-скъпата техника. Е, не всички са оригинални, но цената определено ще си заслужава. И докато сте на Патпонг не пропускайте да се попазарите за цената- тайландците обожават това.
Ако пазаруването не ви е страст или просто искате да опитате нещо по-екзотично, тогава посетете водния пазар край река Чао Прая - съвсем близо до града. Това място е още по-атрактивно най-вече заради начина по който се предлага стоката – направо от лодките в които седят продавачите. Тук със сигурност ще имате шанса да опитате редки плодове и зеленчуци, които нямат аналог у нас.
Но посрещането на Нова година в Тайланд е свързано не само с разходка из Банкок и пазарите му. Столицата със сигурност има какво да предложи, но ако искате да празнувате 2017 година в спокойна и не толкова бляскава обстановка идеален избор представлява остров Пукет. Тук ще можете да се насладите на красиви бели плажове и съвършен покой.
Не се задоволявайте само с обиколка на златните храмове на Буда или съзерцание на величествените лодки плъзгащи се по водите край Банкок, дори и да сте дошли само за кратък уикенд през лятото или за посрещане на 2017 година с приятели. Задължително си организирайте обиколка из града и околностите. Кралския дворец в столицата е истинско архитектурно бижу с блясъка и артистичните си кули, а древният столица Аютая представя истински исторически музей под открито небе.
Ако сте избрали да празнувате 2017 година близо до провинция Чанг Май, обезателно посетете храмът Уат Фратат. Той е смятан за едно от най-свещените места в страната и със сигурност ще ви предложи гледка, която ще спре дъха ви. При това тук не само ще имате възможност да видите една от най-огромните статуи на Буда изработена изцяло от изумруд, но и наистина уникална статуя на хиндуиския бог Ганеш.
В пъстротата и екзотиката на Тайланд може да се изгубите. Толкова прекрасна и неповторима тази страна ще ви плени. И независимо дали сте дошли за кратка ваканция през 2016 или планирате цяла експедиция, магията на това място ще ви кара да се връщате тук отново и отново.

Оферти от туристически агенции за посрещане на нова година в Тайланд:

Добавете вашата обява в секцията "Горещи предложения за посрещане на нова година в Тайланд:". Кликнете тук за повече информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.