петък, 13 август 2010 г.

Оферти за нова година 2017 в Гърция

Посрещнете 2017 в Гърция и се насладете на гостоприемството на южните ни съседи. Гърция предлага прекрасни възможности да посрещане на нова година. Започвайки от северната част на Гърция, като морските курорти разположени в прекрасния Халкидически полуостров, множеството китни островчета и крайбрежни градчета, предлагащи уютна атмосфера и спомени за миналото по българските черноморски курорти със спокойната атмосфера и за никъде не бързащите собственици на къщи и вили за гости в района. Един от прекрасните варианти за посрещане на нова година 2017 е остров Тасос, известен като зеления остров, през лятото предлага невероятна природна красота и кристално чиста морска вода.

Горещи предложения за посрещане на нова година в Гърция:
В момента няма изгодни оферти. >>> Опитайте някоя от останалите дестинации <<<

Друго привлекателно място за посрещане на нова година е най-големия град в северната част на Гърция - Солун. Градът предлага множество древни забележителности, църкви, разкопки, морски пейзажи и гостоприемни домакини. Множеството оферти за посрещане на нова година в Солун ще ви накарат да се двоумите, коя точно да изберете, естествено ако сте избрали да посрещнете новата година в Солун. Всички екскурзии за посрещане на нова година в северната част на Гърция се организират с автобус, в редки случаи можете да изберете и собствен транспорт като алтернатива.
Спускайки се на юг ще се спрем на прекрасния курорт Паралия Катерини и възможностите за посрещане на новата 2017 година в някои от стотиците хотели, разположени на морския бряг. В тази част на годината повечето хотелиери са затворили врати, е очакване на следващия летен сезон, но кризата в Гърция ще накара голяма част от собствениците да отворят врати и да се опитат да подобрят финансовото си положение.

Продължаваме към най-привлекателната точка в Гърция - Атина. Град величие в световната история. Сбор от велико минали, прекрасна атмосфера, доброжелателни домакини, интернационална картина и много други приятни емоции. Офертите за посрещане на нова година в Атина изобилстват от богата културна програма и отрупана новогодишна трапеза. Избора за посрещане на новата 2017 година в Атина е съпътстван с малко по-големи разходи с тези в северната част на Гърция, но си заслужава, за тези които не са посещавали все още този прекрасен град. Екскурзиите до Атина основно се организират с автобус, но в редки случаи има и такива със самолет. Имайте предвид, че самолетните екскурзии до Атина са с около 250 лева по-скъпи.

Продължаваме с оферти за посрещане на 2017 в южна посока и стигаме до един от най-известните острови - Санторини. Познат на повечето хора със сините покриви на къщичките по стръмните склонове на скалистите ридове, този остров крие особен чар и си заслужава да бъде посетен поне веднъж в живота. Някои предпочитат да го направят през летния сезон, но зимата също предлага невероятни спомени и хубавото време в тази част на континента ще гарантира една прекрасна емоция от посрещането на новата година в тази част на Гърция. Екскурзиите до Санторини основно се организират със самолет, но има случаи, в които се пътува с автобус до Атина и след това се използва ферибот за достигане на крайната точка.

Добавете вашата обява в секцията "Горещи предложения за посрещане на нова година в Гърция". Кликнете тук за повече информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.