неделя, 19 юни 2011 г.

Посрещане на нова година 2017 в Испания

Слънце, море и кориди. Огнена Испания е място, където си заслужава да прекарате не само лятото, но и зимата. Идеален избор за почивка през 2016 или 2017 година, посрещането на Нова година в Испания е момент, който дълго ще помните.
Решите ли да отпразнувате Нова година в Испания, Мадрид ще ви предложи най-много развлечения. Освен фойерверки и улични шествия, не пропускайте шанса да посетите и някоя от местните кръчми известни с отличните си вина. Тук ще се чувствате на гребена на вълната, в компанията на жителите на една от най-слънчевите столици в Европа. А след фиестата и тържествата за Нова година в Испания, непременно посетете и някои от големите забележителности в града – триумфалната арка, площада Пуерто дел Сол, музея Прадо, музея Тисен-Борнемиса и двореца Ескориал – едни от най-популярните места в столицата.


Горещи предложения за посрещане на нова година в Испания:
В момента няма изгодни оферти. >>> Опитайте някоя от останалите дестинации <<<

Не можем да не отбележим, че в Мадрид се намират и едни най-известните и живописни ресторанти в страната. Ако искате да прекарате част от ваканцията си през 2016 тук или планирате да посрещнете 2017 с приятели, вкусната испанска кухня и хубавите вина със сигурност ще са отлично допълнение към празника ви. След Мадрид, вторият интересен град в който можете да отпразнувате Нова година, докато сте в Испания определено е Барселона. Тя наистина е забележителна с интересните си паркове и красиви улици.
Но ако търсите място, което да пази в себе си духа и историята на Испания най-добре отидете до Гранада. Градът и двореца Алхамбра, не губят и частица от чара си, дори през зимата- напротив - тогава сякаш легендите за това място наистина оживяват. Посрещането на 2017 едва ли би било по-приказно от вечер прекарана в Гранада. Легендите за тайнствени статуи криещи несметни съкровища, древни войни, които нощем преминават покрай стените на Алхамбра и призраците на мавърските владетели обитаващи крепостта, са неизменна част от атмосферата на двореца. Изберете ли това място, за да отпразнувате 2017 спомените ви ще могат да се опишат само с една дума – вълшебни.
Не по-малко красива и също толкова пламенна е и останалата част от прекрасната Андалусия. Тук времето е винаги топло и дори през най-студените дни температурите не падат под 15 градуса. С бели плажове и много слънце, Андалусия предоставя прекрасни условия за почивка край морето дори и през зимата. Освен това в родината на фламенкото има много забележителности, които си струва да видите, ако ви омръзне да се излежавате на плажа. Сред най-известните са кулата Хиралда в Севиля, дворецът Алкасар с прекрасните си градина в Кордоба и римската крепост в града.
Все пак посрещането на Нова година в Испания или дори една кратка ваканция там, няма да бъдат пълноценни ако не сте посетили поне едно корида. Този забележителен спектакъл „Corrida de toros“ е своеобразен балет, истински танц между човек и бик. И незабравимо зрелище. А най-знаменитата арена си остава Plaza Monumental de Las Ventas в Мадрид. Затова ако решите да почивате в Испания бъдете подготвени за огнени страсти, независимо дали сте решили да посрещнете 2016 или да си отдъхнете през лятото там.

Добавете вашата обява в секцията "Горещи предложения за посрещане на нова година в Испания". Кликнете тук за повече информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.