неделя, 5 юни 2011 г.

Посрещане на нова година в Мароко 2017

Сред най-красивите и екзотични места, които можете да изберете  за празниците е възможността да отпразнувате Нова година в Мароко.  Древни крепости, горещи пясъци и  неповторима атмосфера ще ви посрещнат в тази толкова уникална страна.  Тя е идеалният избор за посрещане  на новата 2017 година.
Като туристическа дестинация  Мароко може да предложи много.  От пъстрите пазари и луксозните хотели, до уникални древни крепости и природни забележителности, тази страна е  завладяваща като приказките от  1001 нощи. Хиляди се стичат тук  всяка година,  за да се докоснат до късче от  магията на това място.  Ако изберете да  посрещнете Нова година в Мароко, със сигурност няма да съжалявате. 
Едва ли има по-романтично и  по-прекрасно място,  където да посрещнете  2017 година от Казабланка.  Градът на белите къщи, който дължи романтичната си слава не само на едноименния филм с Ингрид Бергман ще ви очарова и покори с красотата си. Докато обикаляте из малките му улички ще имате възможност  да се насладите на редица екзотични развлечения -  укротяване на змии,  пазарене с улични търговци и дори да наблюдавате боядисване на дрехи. Не  пропускайте да посетите и едно от най-известните места в Казабланка – кафене „Рик“.  Той още пази очарованието си от миналите времена.


Горещи предложения за посрещане на нова година в Мароко:
В момента няма изгодни оферти. >>> Опитайте някоя от останалите дестинации <<<

Екзотиката и романтиката са неизменна  част от духа на града.  Ако сте прекарали 2016 година в някоя европейска държава и искате да посетите някое  по-екзотично място,  изберете Казабланка, за да отпразнувате 2017.  И докато сте в този град не пропускайте да видите едни от най-големите му забележителности - джамията  „Хасан II“,  туристическия комплекс Корниш  и разбира се площада на Обединените нации.
За да се потопите в света на 1001 нощи, задължително трябва да прекарате поне една вечер  в Маракеш.  Едно пътешествие в този град не би било  пълно без обиколката с открит автобус. Само така ще можете да видите всички забележителности, а те не са никак малко.  Дворецът   Ел-Бади,  смятан за един от най-красивите в  света, градините Минара,  които очароват със спокойствието и маслиновите си дървета и разбира се площадът Джама Ел-Фна  - това е мястото, което привлича като магнит всички туристи.  Тук освен  укротяване на змии,  можете да видите още и дресиране на маймуни,  както и неповторими музикални и танцови изпълнения на  различни местни артисти, които ще ви пленят с таланта си.  А посрещането на Нова година в Маракеш само ще  допълни прекрасните ви впечатления от това място.
Сред  пясъците на пустинята, Мароко  е истински оазис с многобройните си паркове и фонтани, а из тесните улички в старите части на градовете му ще се докоснете до  магията на Африка и духа на миналото.

Ако пустинята не ви харесва, съвсем  не е необходимо да си резервирате полет  до някой тропически остров.  Плажовете тук са не по-малко очарователни и чисти от тези на френската Ривиера.  Да посрещнете Нова година в Мароко е не просто  добра идея,  а прекрасна възможност да опознаете екзотиката и красотата на това място.
Ако сте прекарали  ваканцията си през  2016 на златистите плажове на Средиземно море със  сигурност ще оцените и  красотата на плажовете в  Лезгира.  Там  освен  чисти пясъци и отлични вълни за сърф, можете още да видите и уникални скални арки.  Те удивляват  с огромните си размери и неповторимо  излъчване.  А хотелите разположени недалеч  от  плажа почти се сливат с близките околности и златистите цветове на пясъка.
Посрещането на новогодишните празници е нещо специално.  Затова и изборът на място трябва да бъде уникален.  Подарете си една екзотична почивка и започнете началото на новата 2017 година на едно от най-красивите места  в света.  Изборът на Мароко като дестинация за празника не само ще ви сгрее през студените зимни дни, но и ще направи посрещането на 2017 година незабравимо.

Добавете вашата обява в секцията "Горещи предложения за посрещане на нова година в Мароко". Кликнете тук за повече информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.