сряда, 2 май 2012 г.

Нова година 2017 - Екзотични дестинации

Ако искате да посрещнете новата 2017 на екзотично място, още през лятото трябва да започнете да организирате пътуването си. Екзотичните и по-отдалечени страни винаги са били притегателни за хората, обичащи да пътуват. Ако мечтаете за далечен, екзотичен остров, най-подходящото време е нова година. Посрещнете новогодишните празници 2017 на красиво място, където да се потопите сред красотата и райската прелест на природата. Ще бъдете затрупани от многобройни новогодишни оферти, сред които ще изберете Вашето място за посрещане на 2017.

Горещи предложения за посрещане на нова година в неповторима атмосфера:
В момента няма изгодни оферти. >>> Опитайте някоя от останалите дестинации <<<

Едно от красивите екзотични места в света е остров Мавриций, разположен в Индийския океан. Бреговете на Мавриций са покрити с фин, златист пясък, Почти целият остров е обгърнат от красиви коралови рифове. Ако обичате тишината и спокойствието и искате да посрещнете 2017 на усамотено и романтично място, Мавриций е за Вас. Той все още не е толкова посещаван от туристите, което съхранява девствената му красота. Марк Твен казва „Господ създал първо остров Мавриций, и едва след това, по негово подобие, сътворил и рая.” Мавриций е известен в цял свят като родината на изчезналата вече птица додо.Всички представители на този вид са били избити до 17-ти в. от местни жители или от техните животни. Днес птицата додо се счита за символ на Мавриций. Мавриций е остров, което ще Ви впечатли не само с приказната си природа, но и с много забележителности. През историята на острова са преплетени следите на различни племена и народи и всички те са оставили своя отпечатък. Близо до Залива на костенурките се намират руините от имението Балаклава. Датските руини са от първото основано селище тук от 17-ти в. и се намират близо до пристанището.Посетете столицата Порт Луи, където ще видите многобройни сгради от различните исторически епохи.

Друго красиво райско кътче, което ще спре вниманието Ви сред офертите за посрещане на 2017 е остров Бали, разположен в Индонезийския архипелаг.Бали ще Ви очарова с красиви плажове, богата история и интересна екзотична култура, живописна природа. Всичко това го прави едно от най-красивите места в света. Интересна и екзотична е типичната балийска архитектура с многобройни храмови и пагоди. Бали е популярен и като  „Острова на хилядата храма”. Столица на Бали е Денпасар.

Една от най-населените страни в света е Индонезия /четвърта по брой на жителите/. Разположена е на Малайския архипелаг. Индонезия се състои от над 13 000 острова, повечето от които планински. Друга екзотична и интересна дестинация за Вашето посрещане на 2017 е Малайзия. Разположена е в Южна Азия и се състои от две части - Западна - на полуостров Малака и Източна - на остров Борнео. Интересен факт е, че Малайзия се управлява от 9 султана, които се избират на всеки 5 години. Столица на страната е Куала Лумпур.

Куала Лумпур е град, който през вековете много пъти е бил разрушаван и отново строен.Днес е известен като един от най-бързо развиващите се и модерни градове в Азия. Градът е сравнително нов, започва да се изгражда през 50-те год. на 19-ти в. Макар и осеян с ултра модерни сгради, в града могат да се видят и следи от запазена старинна архитектура. Куала Лумпур ще Ви очарова с уникална смесица от различни култури, религии, традиции, което го прави много колоритен и интересен град. Сред забележителностите на града са центъра, където се пресичат реките Кланг и Гомбак, най-голямата джамия, централния пазар и много други.
Друга екзотична и в същото време модерна и бързо развиваща се страна в региона е Сингапур, което означава в превод „град на лъва”. Градът-държава  е създаден през 1819 г като английска търговска колония. Сингапур се счита за най-чистия и зелен мегаполис в Азия. Ако изберете Сингапур за посрещането на 2017, ще бъдете впечатлени от огромните високи небостъргачи, търговски центрове и традиционни малки кварталчета. Многолик, пъстроцветен е градът, който съчетава различни култури, религии и традиции.

Сред най-популярните оферти за нова година 2017 са тези за Тайланд. Остров Пукет в Тайланд е едно от най-посещаваните места в Югоизточна Азия. Най-известните забележителности в Пукет е плажът Патонг Бийч. В Патонг е концентриран и нощният живот и забавленията на острова. Плажът е просторен и покрит с фин пясък. Тук ще видите и резерват за диви животни. Пукет ще Ви очарова с райската си природа - палмови плажове с фин пясък, кристално чиста вода, екзотична кухня.

Сред офертите за нова година 2017 ще Ви направи впечатление и една не толкова популярна дестинация - Занзибар. Занзибар е полуавтономна част от Танзания.-Представлява архипелаг в Индийския океан. Столицата също се казва Занзибар. В миналото страната си е била отделна държава с дълга история. Известна е с богатия си животински свят, сред чиито представители има и редки видове  като занзибарския червен колобус / маймуна/ и занзибарски леопард. В страната се отглеждат разнообразни подправки, лико от рафия, канела. Занзибар е известен и като островът на подправките.

Екзотични и романтични са Сейшелските острови. Това е група от 115 острова в Индийския океан. Най-големите от тях са т.нар. вътрешни острови - Махе, Пралин, Силует и Ла Диг, изградени от гранитни скали. Външните острови са с коралов произход. Придвижването на хора от отделните острови става с ферибот. Ако търсите луксозни хотели, с многообразие от развлечения и забавления , това не е Вашето място. Но, ако искате да посрещнете 2017 на диво, все още не толкова посещавано място, сред приказна природна красота и девствена природа, Сейшелите е за Вас. Тук ще Ви впечатли не лукса, а истинската райска красота на природата.

Една по-малко посещавана, но екзотична страна е Шри Ланка. До 1972 г страната е била известна като Цейлон. Разположена е близо до южния бряг на Индийския субконтинент. Столица на страната е Шри Джаяварданапура Коте, но по-известен е най-големият град Коломбо. Страната впечатлява с приказните си чисти плажове и уникална дива природа. Една от най-значимите забележителности в Шри Ланка е Храмът на зъба на Буда. Тук се пази зъб от Буда, който се пази много сериозно. От древни времена всички водачи в страната са искали да го притежават за себе си. Според легендата, който притежава зъба на Буда, ще Властва до незапомнени времена.

Която и екзотична страна да изберете за Вашето посрещане на 2017, ще имате възможност да се потопите в съвсем различен от нашия свят, да се полюбувате на уникална и живописна природа, да усетите колорита и екзотиката на един много по-различен от нашия свят.

Добавете вашата обява в секцията "Горещи предложения за посрещане на нова година в неповторима атмосфера:". Кликнете тук за повече информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.