неделя, 5 юни 2011 г.

Посрещане на Нова година 2017 в Лондон

Планирането на почивката за празниците е нещо важно. Особено ако искаме да си прекараме добре. Посрещането на следващата година от календара, било то 2016 или 2017  е важен и специален момент, който заслужава да бъде отбелязан на идеалното място.  А в зависимост  от  личните си предпочитания, можете да изберете да посрещнете  празника  на екзотичен  остров или в сърцето на някой бляскав мегаполис. А стане ли дума за мегаполиси, да прекарате Нова година в Лондон е чудесно решение.
Решите ли да отпразнувате Нова година в Лондон  ще се насладите не само на прекрасна атмосфера, но и на уникални забележителности и паметници на културата. Английската столица ще ви очарова, както с богатата си история и традиции, така и с лукса и модерния си облик.  А празненствата по повод посрещането на  2017 година са повече от бляскави.
Лондон ще ви изуми с  разнообразието си. Тук можете да се отдадете на заслужена почивка в  „Риц“ или да напазарувате в  известния „Хародс“.  Да се ориентирате за часа, докато сте край  Биг Бен, или да се разходите с  корабче по Темза. И разбира се да видите града от птичи поглед  качвайки се на „Окото на Лондон“. То е особено прекрасно с бляскавите си светлини през нощта. Ако случайно се озовете в Лондон при посрещането на 2017 година, не пропускайте да посетите тази атракция.  Тя със сигурност ще ви изуми.
 Не сте видели английската столица, ако не сте посетили емблематичния музей на мадам  Тюсо. Там не само ще можете да се снимате с  восъчните копия на любимите си знаменитости, но и да срещнете едни от най-известните филмови герои.


Горещи предложения за посрещане на нова година в Лондон / Англия:
В момента няма изгодни оферти. >>> Опитайте някоя от останалите дестинации <<<

В случай, че решите да посрещнете Нова година в Лондон, градът  ще ви предложи и много повече. Освен бляскавите фойерверки изстрелвани в небето в чест на настъпилата 2016 или 2017 година, стара традиция е изпълняването на песента “Auld Lang Syne“, когато Биг Бен удари полунощ. Това за англичаните е  един изключително важен момент,  на който ще можете да се насладите, изберете ли да отпразнувате 2017 година там.  Освен часовника и сградата на парламента, не можете да не посетите и Бъкингамския дворец. Разходката из залите изпълнени с истории и легенди за английските монарси, наистина е нещо изключително и без факта, че там и до днес живее британската кралица.

Стотици са местата, които си заслужава да посетите докато сте тук.  Дворецът Кенсингтън, известен с  красивите си градини, Оксфорд Стрийт – една най-известни улици в света- особено за почитателите на пазаруването, Роял Алберт Хол. Целият град е изтъкан от една очарователна пъстрота смесваща старо и ново. И няма нищо по-красиво от посипания със сняг Лондон през празниците.  Особено очарование притежава Гринуич парк  с пързалящите се деца, напомнящи картина на Брьогел – красиво и толкова естествено на фона на свръхмодерния мегаполис.
Посрещането на Нова година в Лондон със сигурност не се изчерпва само с шествието на площада и наздравиците в луксозните хотели. Ако не ви се обикаля из десетките музеи в града, непременно посетете Сохо. Артистичния квартал с малките си улички, ще ви накара да се чувствате сякаш сте открили съвсем нов  свят. При това ще останете още по-впечатлени от  него вечерта. Блясъка на нощните клубове, заведения и десетките галерии там ще ви удиви, а колоритния му облик  допълнен от музиката на уличните танцьори  и музиканти ще ви очарова.

Добавете вашата обява в секцията "Горещи предложения за посрещане на нова година в Лондон / Англия". Кликнете тук за повече информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.