неделя, 19 юни 2011 г.

Нова година в Барселона 2017

Барселона. Град на контрастите, изпълнен с живописни сгради и древни паметници, той ще ви очарова. Тук ще усетите не само духа на Испания, но ще се докоснете и до нейната култура. Това е мястото ,където можете да празнувате всеки ден - от ваканция през 2016 до коледните празници през 2017. И при това посрещането на Нова година в Барселона със сигурност ще остане в съзнанието ви с прекрасни спомени.
За Барселона може много да се каже.Тя си остава все така прекрасна и през 2017 година. Градът на Антонио Гауди, мястото където неговият почерк може да се види навсякъде, център с богато минало и интересна история. Ако имате шанса да попаднете през 2016 или 2017 тук, не пропускайте да посетите всяко кътче от града. От сутрин до вечер този град кипи от живот и напълно ще ви омагьоса.


Горещи предложения за посрещане на нова година в Барселона:
В момента няма изгодни оферти. >>> Опитайте някоя от останалите дестинации <<<

Независимо дали сте избрали да празнувате Нова година в Барселона или сте просто на кратка почивка тук, едно от първите места, които трябва да видите е Саграда Фамилия. Катедралата е най-известното творение на архитекта Антонио Гауди - и лицето на града. С уникалния си неоготически стил тя изумява и впечатлява. Един от символите на Барселона, базиликата изобразява раждането, живота и смъртта на Христос.
Приказният парк Гюел е друг от обектите, които непременно трябва да посетите, докато сте тук било по работа, или за да отпразнувате Нова година в Барселона. Уникалното произведение на Гауди изумява не само с фантастичните си форми и неповторими скулптури, но придава и ново значение на думата „приказен“. Истински град в града, парка Гюел е място, което няма да забравите, дори и да сте минали за кратко през него .
Освен парка, с уникалната архитектура и фантастични форми се открояват още дворецът Гуел и дома на Бонисетите, които безспорно утвърждават града като столица на модерното изкуство. При това, освен забележителните творби на известния архитект,които са пръснати навсякъде, тук можете да видите още и сюрреалистичните мозайки на Жоан Миро, една от които се намира в центъра на Барселона.
Но освен знаменита архитектура и уникални паркове, Барселона може да предложи още много на гостите си независимо дали са решили да посетят града през 2014 или 2015. Плажът е притегателен център за много туристи, а голяма част от заведенията издържани в класически испански стил и се славят с превъзходната си кухня. Непременно посетете ресторант Els Quatre Gats на улица Монтисо, който е бил любимо място на Пикасо през студените зимни дни. И днес заведението все така предлага отлична кухня и прекрасни вина. А за тези, които искат да придадат стил на вечерта прекрасен избор представляват джаз-клуб Jambore в готическия квартал и ресторант Can Costa –известен с превъзходната си храна из цялото крайбрежие.
Макар из целия град да има хиляди места за изследване , именно готическия квартал е сред най-важните обекти, които си струва да видите, особено ако изберете да празнувате Нова година в Барселона. Изключително атрактивна с изчистения си стил и готически форми е църквата Санта Мария дел Мар. А непосредствено до нея се намира единственият запазен образец на дворец от 14 век, построен в Барселона.
Но сърцето на града и главна негова артерия си остава булевард Рамблас. Ако искате да усетите пулса на Барселона влейте се в многохилядният поток, който преминава от тук всеки ден, или станете част от празничните шествия по посрещането на 2017 година.Тук са най-скъпите и елегантни бутици на световните дизайнери и пак тук ще срещнете всички и ще опознаете всичко. С две думи - сърцето и душата на Барселона са не другаде, а на Рамблас.

Добавете вашата обява в секцията "Горещи предложения за посрещане на нова година в Барселона". Кликнете тук за повече информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.