понеделник, 23 август 2010 г.

Нова година 2017 в Рим


Рим е най – големият град в Италия. Основан е от братята Рем и Ромул през 753 година преди новата ера. Намира се на реките Тибър и Аниене. Той е също така и столицата на Италия. В Рим има много забележителности. Всички Сте чували за Колизеума и за Ватиканът. Те се намират в Рим. Там има много църкви и базилики. Древен Рим също е място, което заслужава внимание. Въобще има много забележителности в италианската столица.
Наричан още „Вечният град”, той е осеян с исторически находки.


Горещи предложения за посрещане на нова година в Рим / Италия:
В момента няма изгодни оферти. >>> Опитайте някоя от останалите дестинации <<<

Древен Рим: Колизеумът – амфитеатър, построен 80 – та година след новата ера. Сцена на епичните битки на гладиаторите.


Римският Форум – от тук се е управлявал светът. Тук са се водили политическият и светският живот на Рим. Останките от този древен римски град още напомнят за неговото величие. В него се намират Сенатът, базилика Джулия, базилика Емилия, храмът на Сатурн, арката на Константин и арката на Тит.
Палатино – хълм на който Рем и Ромул са основали Рим. В последствие той се превръща в център на града.
Фори Империали – тук се намира храмът на Цезар, базиликата Улпия, колоната и пазарът на Траян и други.
Монументален Рим: Пантеонът – храм на всички богове, построен през 27 година преди новата ера. И днес е толкова запазен, колкото е бил в древността.
Фонтанът Треви – построен е в стил Барок. Легендата гласи, че който хвърли монета в него след време отново ще се върне в Рим.
Площад Испания – панорамен площад, на чиито връх е построена църквата Тринита дей Монти, а под него се намира фонтан с формата на лодка.
Кампо де Фиори – в древността тук са били екзекутирани криминалните престъпници, а днес този площад е най – популярното място за срещи в Рим.
Площад Навона – в средата му се намира фонтанът на четирите реки – Ганг, Нил, Дунав и Плат, а в краищата му са фонтаните на Мур и Нептун.
Християнски Рим: Ватиканът – най – малката държава в света, седалище на папата и духовен център на целия католически свят.
Базиликата и площадът Свети Петър – най – големият храм. Строен е повече от век. На площада всяка неделя се събират поклонници от целия свят за да чуят посланието на Папата.
Шедьоври на изкуството: Скулптурата Пиета на Микеланджело – намира се в базиликата Свети Петър. Това е единственото произведение на Микеланджело, върху което е поставил инициалите си.
Сътворението на света – картината е изографисана на тавана на Сикстинската капела. Нейният създател е Микеланджело.
Страшният съд – нейният автор също е Микеланджело и тя се намира в Сикстинската капела.
Това е само една малка част от забележителностите на Вечният град. Ако желаете да ги видите, идеалният момент за това е новогодишната Ви почивка. В Рим ще изживеете една историческа ваканция, една незабравима новогодишна нощ. Посрещнете новата 2017 година в Рим. В градът има много хотели, които предлагат услугите си за Вас. Културната и историческа атмосфера ще Ви подарят прекрасно изживяване. Завладени от духа на Рим Вие няма да искате да си тръгнете от този град. Може да избирате между хотели с различен стил – от средновековието до днес. Автентичността на Рим ще Ви очарова. Началото на 2017 година ще остави трайни спомени във Вашето съзнание, ако я посрещнете в Рим.
Посрещането на нова година е един прекрасен празник. Направете го още по – прекрасен. Възползвайте се от офертите и пакетите, които Ви предлагат хотелите в Рим за новогодишната нощ. Те Ви гарантират прелестна нова година и невероятна ваканция. Има организирани екскурзии до всички забележителности на Рим. Културата на древния град ще Ви омагьоса. Необятната му история ще Ви плени.
Ако не Сте посещавали Рим до сега, точно сега е моментът да го направите. Посрещнете коледните и новогодишните празници в Италия. Подарете си вълнуваща ваканция и незабравими празници. Новата 2017 година Ви очаква в Рим. Насладете се на огромния град и неговите величествени древни забележителности.
Рим не е само исторически и културен център. В него може да намерите и множество развлечения. В града има много кафенета, ресторанти, барове, търговски центрове и други, в които може да отдъхнете, да хапнете, наслаждавайки се на традиционната италианска кухня, да се позабавлявате и да пазарувате.
Рим е огромен. Той ще Ви плени със своята величественост. Посрещнете новата 2017 година именно в Рим и няма да съжалявате. Който и хотел да предпочетете със сигурност ще прекарате ваканцията си вълнуващо. В хотелите се предлага и организиране на новогодишната вечер със впечатляващи програми. Най – добрият избор за посрещане на новата 2017 година е Рим. Ще се насладите на прелестна новогодишна нощ, на прекрасна почивка. Ще видите неповторими исторически находки, древни величествени сгради, вековни произведения на изкуството и центъра на католическия свят.
Рим ще Ви омае със своята прелест. Веднъж посетили този вечен град Вие ще мечтаете да го посетите отново. Посрещнете новата 2017 година в Рим и си подарете незабравимо преживяване.
Още ли се чудите къде да посрещнете новогодишните празници? Не се колебайте! Посетете Рим!


Добавете вашата обява в секцията "Горещи предложения за посрещане на нова година в Рим / Италия". Кликнете тук за повече информация.

1 коментар:

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.