неделя, 5 юни 2011 г.

Посрещане на нова година 2017 в Анталия

За красивата перла на турското Средиземноморие може много да се говори. И още повече да се  разкаже.  Едва ли има по-прекрасна възможност да посетите този уникален курорт от шанса да прекарате Нова година в Анталия. Стотиците живописни кътчета и  златистите плажове ще направят  празника ви още по-весел, а началото на 2017 година още по-прекрасно.
Изборът на Анталия за почивка, особено през зимата не трябва да ви притеснява.  Тук  слънчевите топли дни са многобройни дори през декември и със сигурност ще се радвате не само на топъл и радушен прием, но и на перфектно обслужване в  десетките луксозни хотели,  които са готови да ви посрещнат. Изберете ли да празнувате Нова година в Анталия, все едно сте избрали да се докоснете до късче от рая. Като една от най-предпочитаните почивни дестинации  през 2016,  курортът е също толкова желано място за почивка и през  2017 година. Защото Анталия е не просто красиво място, а истински оазис на празненствата и веселието.  Тук със сигурност ще се забавлявате така, както никъде другаде. Ако искате да си починете,  можете просто да се отпуснете на плажа и да се радвате на топлите слънчеви лъчи. Или  за посетите пъстрите пазари, където усмихнати търговци безспир  ще ви изкушават с красивите си стоки, изпробвайки уменията ви да се пазарите.


Горещи предложения за посрещане на нова година в Анталия / Турция:
В момента няма изгодни оферти. >>> Опитайте някоя от останалите дестинации <<<

Доброто настроение, което цари в турския курорт със сигурност ще ви завладее.  За вас всеки ден ще бъде празник, а посрещането на Нова година в Анталия ще остане паметен момент. Особено ако решите да съчетаете отдиха с екскурзия до близките исторически обекти.
В живописната Анталия можете да  видите множество  древни артефакти -  портата на римския император Адриан, часовниковата кула, крепостта Хидерлек и  други.  А еднодневните екскурзии, които се организират до белите извори на Памуккале са само част от празничните изненади, които можете да си подарите по повод честването на 2017 година.
Ако искате да посрещнете зимните празници на някое топло и слънчево място, не пропускайте възможността  да прекарате Нова година в Анталия. В района има три прекрасни водопада, а из целия курорт  десетки  паркове приканват  уморения пътешественик да поседне и да си почине. Кухнята също е на ниво. Местните ресторанти ще ви предложат богато разнообразие от морски и ориенталски ястия, които наистина си заслужава да опитате. А вечерта можете да се насладите на екзотични арабски танци в някое от местните заведения. Казано накратко – съвсем  няма да скучаете, ако решите да посрещнете 2017 тук.
Топлите води на Средиземно море са друга причина да изберете Анталия, дори за кратка ваканция през 2016 или 2017. Белите пясъци и красивите залези пленяват, а дори през  зимните утрини тук се усеща някакво мистично очарование. Величествена е и планината Торос,  известна с красивите си борови гори и скалисти плажове. От нея се открива изглед към целия район, а гледката спира дъха. И докато сте тук, непременно посетете скалните гробници в Демре - едно от най-живописните кътчета на  Анталия. Освен с уникалните си руини, този град  е известен и като мястото, където е живял Николай Чудотворец .
Ако разходката из руините не ви допада, можете да си направите чудесна морска разходка,  като наемете яхта или се качите на някое от туристическите корабчета. Така ще имате възможност да посетите и екзотичния остров  Кекова.  Някога тук  се е намирал древният град Аполония, а днес останки от него могат се виждан през бистрите води на Средиземно море.
Анталия е едно от най-красивите и удивителни места, които можете да  си представите. И независимо дали става въпрос за кратка ваканция или дълга почивка оттук винаги ще си тръгвате  отпочинали и освежени.


Добавете вашата обява в секцията "Горещи предложения за посрещане на нова година в Анталия / Турция". Кликнете тук за повече информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.