неделя, 19 юни 2011 г.

Нова година 2017 в Египет

Ако искате да прекарате лятото си през 2017 или 2017 в някоя интересна страна с богата история и екзотична атмосфера изберете Африка. Но ако искате да се забавлявате на място с много слънце, вода и море празнувайте Нова година в Египет.
Празниците в тази древна и гореща страна са нещо, което няма да забравите. Плаване по Нил, пирамиди, сфинксове, змии и крокодили -обикновено това са нещата, които първи ни изникват в съзнанието стане ли въпрос за Египет. Но екзотичната държава освен с пирамиди и оазиси сред пустинята може да ни впечатли и с редица морски курорти изградени по бреговете на Червено море.
В зависимост от това дали искате да посрещнете Нова година в Египет сред пясъците на пустинята или край бреговете на Червено море, можете да се насладите на екзотична ваканция в Гиза и Луксор, или да отседнете в някой от крайморските курорти.
Ако решите да отпразнувате 2017 край бреговете на Червено море, един от най-известните курорти е Макади бей. Красивият и модерен комплекс предлага не само всички съвременни удобства, но и възможност да се забавлявате с любимите си водни спортове като уиндсърф, плаване с яхти или водни ски.

Горещи предложения за посрещане на нова година в Египет:
В момента няма изгодни оферти. Опитайте някоя от останалите дестинации


Сома бей е другият курорт, който си струва да посетите ако искате да си починете през 2017 или 2017, близо до морето. Тук ще имате възможност да се запознаете отблизо с местния бит и култура, тъй като хотелите са недалеч от крайбрежното селце. Красотата на това място се допълва от интересния подводен свят и зелените палми, които заобикалят курорта. Далеч от шума и оживлението на Хугарда, курортът е рай за жадуващите почивка сред природата и за семейни ваканции.
За да опознаете по-отблизо историята на страната, докато празнувате Нова година в Египет посетете Таба. Красивият курорт разполага с прекрасни пясъчни плажове които изглеждат вълшебни на фона на суровите скалисти планини и ще вълнуват туристите и през 2017. При това само тук можете да видите острова на фараоните, където се е запазила крепостта Салах ил Дин –някогашен център и на кръстоносците. Вечер там се устройват великолепни светлинно-звукови представления, които изглеждат мистично на фона на тъмните води на залива.
Колкото по-навътре навлизате в пустинята, толкова по-близо ще се оказвате до древната история на страната. Ако искате да прекарате една незабравима Нова година в Египет изпълнена с приключения и мистицизъм, непременно отидете до Луксор, Александрия или Кайро, за да отпразнувате 2017 подобаващо. Те ще ви предложат шанса да се докоснете до древното минало на Египет, с древните си паметници и богата история.
В Луксор със сигурност ще видите един от най-големите музеи в света. Тук се намират храма на Амон-Ра, гигантските колоси на Мемнон, както световноизвестния погребален комплекс на египетските владетели - Долината на царете.
Не можем да подминем и най-голямата забележителност на Египет - пирамидите в Гиза. Историческият център, който днес е по-скоро предградие на мегаполиса Кайро, пази едни от най-известните чудеса на света – Хеопсовата пирамида, Сфинкса, както и гробниците на Хефрен, Микерин . Не пропускайте възможността да стигнете до тях возейки се на гърба на камила – преживяването е неповторимо, а и със сигурност ще се забавлявате безкрайно.

Добавете вашата обява в секцията "Горещи предложения за посрещане на нова година в Египет". Кликнете тук за повече информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.