петък, 20 август 2010 г.

Нова година в Париж - 2017

Париж, един от най привлекателните градове в Европа, привличал и продължава да привлича туристи от цял свят. Посрещането на нова година 2017 в Париж би бил една сбъдната мечта на много България. Романтичната атмосфера и множеството влюбени двойки, гостоприемни французи и огромен брой забележителности са магнит за туристите и вземането на решение за посрещането на новата година в Париж е лесна задача, стига да е по джоба на клиента. Ако разполагате с нужните средства не го мислете дълго, а се обърнете към офертите, които предлагат ранни записвания и преференциални цени за купувачите. Ако ли пък закъснеете с избора си, можете винаги да изчакате края на месец ноември и началото на декември и да се огледате за някоя ласт минет оферта за посрещане на новата 2017 година в Париж.


Горещи предложения за посрещане на нова година в Париж / Франция:
В момента няма изгодни оферти. >>> Опитайте някоя от останалите дестинации <<<

Столицата на Франция предлага невероятна палитра от възможности за туризъм и приятно посрещане на новогодишния празник. Множеството закътани ресторантчета в кварталът Монмартър са на разположение на гостите на Париж, като в менюто им основно се срещат специалитети от Франция, отбрани марки сирена, вина и пенлива течност специално подготвена за създаване на прекрасно настроение сред гостите.

Дневната програма на всички екскурзии до Париж включва избор измежду шопинг разходка по Шанз-Елизе, посещение на Лувъра, в който ще се докоснете до култура от най-висока класа в над 35 000 произведения измежду които Мона Лиза, Венера Милоска, крилата Нике от Самотраки. Посещението на Париж не може да мине и без най-голямата забележителност на града Айфеловата кула, разходка по Сена, посещение Дисниленд, Триумфалната арка, Версайският дворец. Колкото и свободно време да имате, все ще е малко, за да се насладите на безбройните забележителности, музеи и галерии и заведения отбрани сирена, вино и специални френски деликатеси и ястия.

Разгледайте предложенията за посрещане на нова година в Париж на долните адреси:

Изборът на пакет за посрещане на новогодишните празници е важна част от планирането на зимните почивни дни и трябва да се направи с особено внимание. Пожелаваме ви приятно сърфиране сред множеството примамливи оферти за посрещане на нова година 2017

Добавете вашата обява в секцията "Горещи предложения за посрещане на нова година в Париж / Франция". Кликнете тук за повече информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.