четвъртък, 5 август 2010 г.

Нова година 2017 в чужбина

Нова година 2017 в чужбина. Посрещането на нова година в чужбина в повечето случаи е излизало по-скъпо от това в България, но всеки, който може да си позволи това удоволствие е добре дошъл на тази страница. По-долу ще предложим различни оферти за посрещане на новата 2017 година в чужбина, така че да отговорим на високите изисквания и претенции на платежоспособните клиенти. Имате възможност да си изберете измежду близки и далечни дестинации, Европа или други континенти, екзотични предложения или добре познати дестинации. Посрещането на новата 2017 година в чужбина със сигурност ще Ви донесе много приятни емоции и ще Ви зареди с много свежест за идващата 2017. Изберете линковете и вижте предложенията на съответните страници за различните екскурзии със самолет или с автобус:

Горещи предложения за посрещане на нова година в чужбина:
В момента няма изгодни оферти. >>> Опитайте някоя от останалите дестинации <<<



Добавете вашата обява в секцията "Горещи предложения за посрещане на нова година в чужбина:". Кликнете тук за повече информация.

5 коментара:

  1. Не съм съгласна, че посрещане на Нова година в чужбина излиза винаги по-скъпо, отколкото в България. Е, разбира се, ако се сравнява цената на празнуване в Павликени с това в Париж - такава ще е сметката. Като не забравяме, че в офертите за България никъде не е включен и транспорт. От собствен опит знам, че примерно празникът в Кушадасъ - 4 звезден хотел, на база ALL ми излезе по-евтино, отколкото бяха офертите за Златни пясъци например.....

    ОтговорИзтриване
  2. Така си е, не винаги цените на пакетите за посрещане на нова година в България са по-ниски. Има различна категоризация хотели и курорти, които определят много серизни цени за посрещането на новата година. Със сигурност тези оферти няма как да се конкурират с някои предложения за празнуване в чужбина.

    ОтговорИзтриване
  3. Чудя се тази година, дали ще има ръст или отстъпление при пътуванията за нова година в чужбина...

    ОтговорИзтриване
  4. Винаги е хубаво човек да посети различна дестинация било то за нова година или през лятото - това са периодите, в които най-често почиваме и малко да обогатеем духа

    ОтговорИзтриване

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.