сряда, 2 май 2012 г.

Нова година 2017 в Москва

Вероятно вече започвате да планирате къде да посрещнете настъпването на 2017 година и се колебаете сред многото новогодишни оферти. Ако мечтаете да посетите величествената руска столица, Нова година е подходящ период за това. Със своето великолепие и монументалност, Москва е идеален вариант за тържествено посрещане на 2017, което ще остане за Вас неповторимо изживяване.
Столицата на Русия, Москва, е разположена на едноименната река, с население над 10 млн. души. Градът е бил столица на Московското княжество, на Руската империя и на Съветския съюз. И до днес градът носи духа и следи от всяка една от тези епохи.
Ще останете очаровани от величествените сгради на Москва, кипящия и забързан ритъм на живот, разнообразието от цветове и многобройните жители и гости на града.
Много са местата, които трябва да посетите, програмата Ви в Москва ще бъде доста натоварена, но и богата на познания, впечатления и неповторими преживявания.


Горещи предложения за посрещане на нова година в Москва:
В момента няма изгодни оферти. >>> Опитайте някоя от останалите дестинации <<<

Едно от местата, които задължително трябва да видите е Третяковската галерия, един от най-големите музеи в света. Всяка година тук идват стотици хиляди посетители от цял свят. Тук ще видите уникални шедьоври от богатата колекция от картини на руското изобразително изкуство.
В центъра на града ще проследите славната история на тази велика столица. Не пропускайте Поклонна гора, Храма на Христа Спасителя, Московския университет. Храмът на Христос Спасител е най-големият храм в Русия, построен в чест на победата над Наполеон и строен от 1839 до 1883 г. През 1931 г храмът е разрушен и построен отново през 2000 г.

Изкачете са на „Воробьовската планина” /един от седемте хълма на Москва,/, откъдето ще Ви се разкрие великолепна гледка към целия град. Така от птичи поглед ще посрещнете новата 2017 година и ще видите богатата и пищна украса за Нова година в целия град. Естествено  не може да пропуснете Червения площад, превърнал се в символ и визитна картичка на града. Може да посрещнете Новата 2017 година в избран от Вас ресторант, а може и на централния площад да участвате в празничното новогодишно посрещане заедно с хилядите гости и жители на града. Цяла нощ градът не спи и от всички страни ще се радвате на фойерверки, празнични програми и музика.
Ако имате време, посетете т.нар. „Златен пръстен”, включващ два от градовете-музеи, включени в списъка на ЮНЕСКО за световно културно наследство. Други близки забележителности са Горицкия манастир, Музея на чайниците, Музея на ютиите, както и „лодката на Петър Велики”.
Разходете се по легендарната „Тверская” улица, разгледайте паметника на Юрий Дългоруки, основателя на града, сградата на Кметството, Руския Парламент, Любянския площад със сградата на КГБ. Почти всички сгради в центъра на Москва са легендарни и заслужават да се поспрете пред тях. Сред тях са Кремъл, символа на града, ГУМ /държавен универсален магазин/, един от най-големите магазини в Европа, построен през 1890 г. Красива и заслужаваща вниманието Ви е църквата „Св. Василий Блажени”, известна още като Покровски събор, в традиционен руски стил. Тази църква е построена от Иван Грозни през 16-ти в. и е включена в списъка на ЮНЕСКО като част от световното културно наследство.

В периода на новогодишните  празници на 2017, ще имате възможност да видите уникалната и красива украса за Нова година. В повечето оферти за нова година се предлага специална автобусна екскурзия, наречена „Пламъците на Новогодишна Москва”. Тя ще Ви даде възможност да преминете през великолепно украсените булеварди и площади на величествения град. Москва традиционно е един от най-пищно и красиво украсените за Нова година градове - с многобройни фойерверки, блестящи елхи с гирлянди

Още много за местата в Москва, които заслужават Вашето внимание. Със сигурност посрещането на Новата 2017 година в този величествен град ще остане за Вас незабравимо преживяване, за което винаги ще си спомняте.

Добавете вашата обява в секцията "Горещи предложения за посрещане на нова година в Москва". Кликнете тук за повече информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.