сряда, 2 май 2012 г.

Нова година 2017 в Южна Африка (ЮАР)

В месеците преди нова година ще срещнете многобройни новогодишни оферти 2017, от които може да избирате дестинация за Вашия новогодишен празник. Все повече хора предпочитат да изберат оферта за нова година на далечно и екзотично място. Ако и Вие сте сред тях и желаете да посрещнете 2017 година далеч от страната, изберете ЮАР, страната на златото, диамантите, девствената природа, екзотични растителни и животински видове, многообразие от културни традиции.
ЮАР е разположена в най-южната част на Африка. Има излаз към Атлантическия и Индийския океан. На територията на страната е и най-южната точка на Африка - Иглен нос. Друга забележителност в страната, която може да посетите в навечерието на 2017 година са Драконовите планини, част от националния парк „Роял Натал”. Върховете на тези планини достигат до височина 3000 м. Две пустини се намират в тази страна Намиб и Калахари.

Горещи предложения за посрещане на нова година в Южна Африка (ЮАР):
В момента няма изгодни оферти. >>> Опитайте някоя от останалите дестинации <<<

Първото нещо, което ще Ви очарова, когато пристигнете в страната, за да посрещнете 2017 година, е разнообразната екзотична природа. В ЮАР се срещат слонове, лъвове, зебри, хипопотами. Голяма част от тези животни са застрашени от изчезване, поради което живеят в общо 30 национални парка. Уникална природна забележителност, която може да разгледате е водопадът Тугела, достигащ 947 м височина. Това е вторият по височина водопад в света. ЮАР е известна с висококачествени и разнообразни цитрусови плодове, както и много ценни сортове грозде, правещи я един от водещите производители на вино в света. Не пропускайте да посрещнете 2017 година, опитвайки от легендарното и висококачествено южноафриканско вино. Страната ще Ви очарова и с огромните си плантации от цветя, тъй като е сред първите страни по производство на цветни растения в света. Може да избирате сред няколко варианта за новогодишни оферти за посрещане на 2017 година, включващи различни маршрути в ЮАР, но има няколко места, които не бива да пропускате. Едно от тях е Йоханесбург „златният” град”. Нарича се така, защото е създаден като минно селище за добив на злато през 1886 г. Една от най-големите забележителности на града е Ботаническата градина, предлагаща приказна гледка от разнообразни растения, дървета и билки. Друго атрактивно място е увеселителният парк  Gold Reef City. Паркът е построен върху мина и включва увеселителен парк и казино. Облеклото на персонала, както и цялостното обзавеждане са в стил 80-те години на 19-ти в. Други места, които е добре да не пропускате в навечерието на 2017 са Планетариума, квартал Совето с къщата-музей, седалище на Нелсън Мандела, художествената галерия, военно-историческия музей. Следващата Ви спирка е Кейптаун. Градът е известен с пристанището и с уникалната си природа. Тук ще видите многообразие от различни мултинационални култури, етноси и традиции. Красива е планината Тейбъл, както и Кейп поинт. До планината може да се изкачите по въжена линия, откъдето ще Ви се разкрие неповторима гледка към целия град. В Кейп поинт ще станете свидетел на „срещата” между двата океана - Атлантически и Индийски.

Повечето новогодишни оферти за ЮАР включват и посещение до най-големия водопад в света Виктория. Той се намира на реката Замбези, между страните Замбия и Зимбабве. Виктория ще Ви впечатли не само с красотата на бурно течащата вода, но и с националния парк, построен тук. На това място ще видите уникална тропическа растителност, както и местообитания на антилопата импала. Водопадът Виктория е част от списъка на ЮНЕСКО като част от световното природно наследство, както и едно от седемте чудеса на света.

Посрещането на 2017 в ЮАР ще Ви обогати с многобройни познания за тази екзотична и уникална страна, ще Ви потопи  в свят на богато природно и културно наследство, сред многообразие от култури и традиции.

Добавете вашата обява в секцията "Горещи предложения за посрещане на нова година в Южна Африка (ЮАР)". Кликнете тук за повече информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.