понеделник, 23 август 2010 г.

Нова година в Пампорово - 2017


Оферти и предложения за посрещане на нова година 2017 в Пампорово. Пампорово е един от най – известните български зимни курорти. Основан през 1933 година, разположен в полите на красивите Родопи, на 1650 метра надморска височина. Над Пампорово се намира уникалния със своята красота връх Снежанка /1926 м/, на който е построена 156 метровата телевизионна кула. Барът, който се намира в кулата Ви предлага не просто забавление, а и една завладяваща панорамна гледка от 2030 метра надморска височина.
Родопите са изключително завладяващи, особено през зимата. Невероятната им природа ще Ви очарова. Веднъж посетили великолепието на тази планина, със сигурност ще пожелаете да ги посетите отново.


Горещи предложения за посрещане на нова година в Пампорово:
В момента няма изгодни оферти. >>> Опитайте някоя от останалите дестинации <<<

А какво ще кажете за посрещане на новата 2017 година сред тази красота?
Ще прекарате една страхотна празнична нощ в един от най – красивите ни зимни курорти – Пампорово. Намира се на 250 км югоизточно от София, на 80 км южно то Пловдив и на 11 км северно от Смолян. Курортът разполага с множество хотели, вилни селища, къщи за гости, търговски центрове, ресторанти, барове, ски – писти и други. Целият курортен комплекс е заобиколен от огромни многогодишни ели, което му придава допълнителна привлекателност. Климатът е благоприятен за туризъм – средногодишната температура е около 8 градуса. Това най – слънчевия зимен курорт, но също така и с много сняг. През зимата снежната покривка достига до 140 – 150 см и се задържа около 150 дни. Ски – пистите, които се спускат от връх Снежанка към Пампорово и към Смолянските езера са с обща дължина 18 километра. Лифтовете, които обслужват курорта са с капацитет до 7000 души на час.
Всеки мечтае да посрещне новата 2017 година сред това природно великолепие. Зимната природа в курорта ще изпълни сетивата Ви, гледката ще Ви омагьоса. Спокойствието, което цари в курорта ще Ви завладее. Няма да можете да откъснете очи от бяла картината, която Ви предлага Пампорово през зимата.
Ще изживеете едно прекрасно посрещане на новата 2017 година в Пампорово. Може да избирате между тризвездни, четиризвездни, петзвездни и други хотели. Повечето от тях носят имената на най – големите върхове, намиращи се в Родопа планина. А в местността Ардашлъ се намира вилното селище Малина, което разполага с около 20 китни вили.
В много от хотелите тук, има спа – център, джакузи, басейн и сауна. Всички хотели разполагат с охраняем паркинг и денонощна охрана, за да Ви осигурят спокоен престой в курорта. Ще бъдете посрещнати, настанени и обслужени на най – високо ниво. Служителите са лъчезарни и усмихнати. Общата леглова база на курортния комплекс е около 7500 легла.
Подарете си едно незабравимо посрещане на новата 2017 година в полите на Родопите. Няма да се разочаровате, напротив – няма да можете да се откъснете от тази прелестна природа. С трепет ще очаквате момента в който ще я посетите отново.
Посрещането на нова година е празник, който заслужава да бъде незабравим и да остави трайни спомени в съзнанието Ви. Направете го такъв, като посрещнете 2017 година в един от най – посещаваните български ски – курорти – Пампорово. Ски – пистите, с които курортът разполага са подходящи за всякакви скиори. За начинаещите има три специално построени зелени писти, а за напредналите има много стръмни /черни/ писти. За привържениците на ски – бягането и биатлона също има изградени писти и спортно стрелбище. Без значение на кой зимен спорт Сте привърженик, и без значение колко Сте напреднал в него, в Пампорово има спортни съоръжения подходящи за всички.
Във Пампорово със сигурност ще намерите отдих и развлечения. Курортът предлага множество забавления за посетителите си. Повечето хора, които са посетили курорта казват, че са преживяли една незабравима ваканция, и с удоволствие биха го посетили отново.
Незабравимо посрещане на новата 2017 година в Пампорово е гарантирано. Хотелите предлагат много и различни пакети, според Вашите желания и възможности. Изберете най – подходящия за Вас и се насладете на незабравима ваканция и прелестно посрещане на новата 2017 година. Ще бъдете очаровани от природата, от спокойствието и от красотата на курорта. Началото на 2017 година ще запомните и винаги ще свързвате с незабравимото преживяване в Пампорово.
Един от най – красивите български зимни ски – курорти Ви очаква, за да Ви завладее с прелестната си природа, да Ви очарова със множеството развлечения, които предлага, да Ви подари една незабравима празнична нощ и една прекрасна ваканция. Изживейте запомняща се нова година в сърцето на Родопите. Пампорово е предпочитано място за почивка и развлечения за мнозина. Ако още не Сте го посетили, направете това в навечерието на новата 2017 година. Великолепна ваканция и прелестна новогодишна нощ. Всеки мечтае за това. Курортният комплекс Пампорово Ви ги гарантира. Множеството хотели Ви осигуряват уютна обстановка, висококачествено обслужване, празнична програма и много начини за отдих и развлечение. Всичко, което Ви е необходимо за едно невероятно посрещане на новата 2017 година ще го намерите тук – в Пампорово.
Независимо как желаете да изживеете новогодишната нощ – тихо и спокойно със своята половинка или със голяма и шумна компания, най – добрият избор е Пампорово. Ще останете очаровани. С гаранция!

Добавете вашата обява в секцията "Горещи предложения за посрещане на нова година в Пампорово". Кликнете тук за повече информация.

1 коментар:





  1. НОВА ГОДИНА В ХОТЕЛ "ЕЛИЦА"-от 28.12.2015-до 2.01.2016
    ТРИ НОЩУВКИ , новогодишен куверт-240 лв на човек

    Деца от 3 до 16 години заплащат-25лв. на легло.

    Куверт за деца-50лв.
    ОБЯВЕНИТЕ ЦЕНИ СА НА ЧОВЕК ЗА СЪОТВЕТНИЯ ПАКЕТ И ВКЛЮЧВАТ:
    3 Нощувки със закуски

    Празнична вечеря с купон със специално подбрани храни и напитки




    Транспорт до пистите
    Безплатен безжичен интернет
    Безплатно ползване на паркинга на хотела


    Туристически данък и ДДС Тел.030958394,0879938302

    ОтговорИзтриване

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.