събота, 14 август 2010 г.

Нова година 2017 в Истанбул

Забележителен и величествен, Истанбул предлага неограничени възможности за туризъм и забавления. Посрещането на новата 2017 година в този неповторим град е една сбъдната мечта за много хора, които не са посещавали Истанбул или с посещението си са останали, толкова очаровани, че биха искали пак да се завърнат някога. Новогодишните оферти за посрещане на 2017 изобилстват и са едни от най-атрактивните в момента. Цените за посрещане на нова година в Истанбул варират от 200 евро до към 500, в зависимост от удобствата, които предлага хотела и включените в пакета посещения на обекти и забележителности.
В Истанбул можете да намерите забавления и туристически забележителности, които никъде другаде на съществуват. Посрещането на новата 2017 година на яхта по Босфора е преживяване, което остава завинаги в съзнанието на хората със докосването до нощните светлини на величественият град и песните и танците, които се леят през цялата новогодишна нощ.

Горещи предложения за посрещане на нова година в Истанбул / Турция:
В момента няма изгодни оферти. >>> Опитайте някоя от останалите дестинации <<<

Истанбул предлага богат набор от туристически забележителности, част от които можете да откриете в долния списък. Посещаването на всички възможни места, естествено е невъзможно, но туроператорите опитват подберат най-важните и емблематични точки от града. Някои от тези забележителности се разглеждат отдалеч, когато плавате с корабче по Босфора, други се наблюдават през прозорците на автобуса по време на градския тур, трети имате възможност да посетите и опознаете отблизо и да влезнете в тях.
- Света София
- българската църква Свети Стефан
- Вселенската патриаршия на Вартуломей
- арменската църква Света Троица
- църквата Хора
- гръцката църква Света Троица
- най-голямата католическа катедрала Сан Антонио

- синята джамия Султан Ахмед
- джамията Suleymaniye

- двореца Топ Капъ
- султанския дворец Долма Бахче сарай и Чириган

- музея на Ледените фигури

- Капалъ чарши
- фабрики за производство на кожени изделия
- пешеходната зона бул. Истиклял джадеси
- рибния пазар
- Хиподрума
- хълма Чамлъджа
- водохранилището Yerebetan
- аквариума Turkoazoo

- крепост Румели хисар
- крепост Анадолу хисар
- Змиевидната колона
- Колоната на Константин
- Египетския обелиск

Посрещането на нова година 2017 е в няколко варианта. Различните туроператори в повечето случаи ги предлагат заедно и туриста има право да избере къде да отпразнува новогодишната нощ:
- разходка с корабче по Босфора - круиза започва от 21.00 до 02.00 ч
- Бар-вариете Гар Мюзик Хол
- Бар-вариете Ориент хаус

При пътуване за посрещане на нова година в Турция има някои изисквания, с които е добре да се запознаете предварително:
- за граждани на република България е необходимо да притежавате валиден международен паспорт. За предпочитане не по време на пътуването да остават поне 3 месеца до изтичането му. Визи за посещението на Турция не са необходими
- за деца пътуващи с един или без родителите си е необходимо нотариално заверено пълномощно от липсващия/ те родител/ и. Изисква се оригинал и ксерокопие от този документ

Добавете вашата обява в секцията "Горещи предложения за посрещане на нова година в Истанбул / Турция:". Кликнете тук за повече информация.


Добавете вашата обява в секцията "Горещи предложения за посрещане на нова година в Истанбул / Турция". Кликнете тук за повече информация.

3 коментара:

  1. Заслужава да се види и мини-тюрк - макети на всички забележителности в Турция.

    ОтговорИзтриване
  2. СТРАХОТНО Е В ИСТАНБУЛ

    ОтговорИзтриване
  3. Какъв прекрасен сайт!

    ОтговорИзтриване

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.