сряда, 18 август 2010 г.

Нова година на планина - 2017

Посрещането на новата година на планина е един от най-предпочитаните начини за изпращането на 2014 и приветстването на новата 2017. Всеки, който е решил да избере почивката на планина трябва първо да реши с какъв бюджет разполага и да се насочи към оферти за посрещане на нова година в България или, такива в чужбина.
Изборът за посрещане на новата 2017 година на планина в България е значително по-често срещан сред туристите, защото предлага по-голям избор и по-ниски цени. Изобилието от възможности понякога карат туристите да се двоумят дълго време, преди да резервират своите пакети и така да пропускат удобният момент да ползват отстъпки за ранни записвания. За съжаление голяма част от планински хотелите в България не предпочитат да изкарват ранни оферти и да примамват туристите още от края на лятото, така че да осигурят добра заетост по време на коледните и новогодишните празници и да гарантират добрите си приходи от зимният сезон, а напротив чакат възможно най-крайния момент, надявайки се цените на пакетите за посрещане на новогодишните празници да се оскъпят до неузнаваемост и така да приберат една солидна сума.

Горещи предложения за посрещане на нова година на планина:
В момента няма изгодни оферти. >>> Опитайте някоя от останалите дестинации <<<

Измежду офертите за посрещане на 2017 в България на планина се открояват особено, тези от водещите зимни курорти в България: новата перла в зимният туризъм Банско или старият, но удобна като географско разположение за всички софиянци Боровец или зимният център на Родопите - Пампорово, като хотелите и малките заведения предлагат разнообразни предложения и, за съжаление, малко 'солени' цени на куверти за новогодишната нощ.
Възможен избор за изпращането на старата 2014 година е наемането на къща за гости в планинска местност в близост до голям курорт, гарантирайки възможността за посещения на зимните съоръжения и практикуване на зимни спортове.
Напоследък предложенията за посрещане на новата година в планина са комбинирани и имат опция в самите хотели за СПА туризъм, като така гарантират за всички, които не практикуват зимни спортове, една добра алтернатива и възможност за релакс и отмора. Тази опция не се подминава от дамите при изборът на хотел за посрещане на новогодишните празници и особено ако те не карат ски и не са очаровани от студеното време и дълбокия сняг.
Посрещането на нова година в планина в Чужбина основно е представено с оферти за Австрия, Швейцария и Италия. Алпите предлагат прекрасни възможности за ски и зимен туризъм, имайки предвид и достъпните цени в последните няколко години, предлагани от българските туроператори, не е изключено една голяма част от сънародниците ни да предпочетат чужбина за посрещането на 2017 година.
Пътуване с автобус, като се преминава през Сърбия, Хърватска (в някои случаи има една нощувка в столицата Загреб), Швейцария и Италия.

Добавете вашата обява в секцията "Горещи предложения за посрещане на нова година на планина". Кликнете тук за повече информация.

3 коментара:

 1. Luxozna vila, m.Predel,10km. do Bansko......basein,sauna,motorna sheina,bagi,atv...........

  ОтговорИзтриване
 2. Luxozna vila m. Predel ....0988816793

  ОтговорИзтриване
 3. Здравейте,
  Това е да се информира обществеността, че г-жа Ramirez, частен заем заемодателят има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихвен процент на физически лица, фирми и компании по ясен и разбираем начин и състояние. свържете се с нас днес, по електронна поща на адрес: (greatramirez@gmail.com)

  ОтговорИзтриване

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.