петък, 13 август 2010 г.

Нова година 2017 в Турция

Посрещането на нова година в Турция е предпочитан начин от голяма част от празнуващите и желаещите да прекарат празника в чужбина. Географската близост на Турция и ниските цени на офертите обуславят големи интерес към пакетите за посрещане на 2017 в южната ни съседка.







Горещи предложения за посрещане на нова година в Турция:
В момента няма изгодни оферти. >>> Опитайте някоя от останалите дестинации <<<

Турция е една от най-предпочитаните дестинации за летен туризъм със сериозна леглова база и големи традиции в туризма. Турските хотелиери и ресторантьори добре знаят, че некачественото посрещане на гости може да им коства бъдещите печалби и това ги кара да предлагат обслужване на световна класа. Посрещането на новата 2017 година в Турция със сигурност е една добра инвестиция и спомените от празника ще бъдат отлични. Посрещането на нова година в Истанбул с круиз по Босфора, разделящ Азия от Европа е една от предпочитаните програми. Невероятните светлини на нощен Истанбул и приятната атмосфера на корабчето са привлекателна сила за голям брой туристи. Избора на този вид празнуване на нова година 2017 не е скъп и варира в рамките на 100 - 250 евро на човек, като в куверта са включени всички храни и напитки по време на плаването по Босфора.
Алфатур и ТезТур са туроператорите, които основно оперират в Турция. Бохемия организира съботно-неделни екскурзии до Истанбул. Очаквайте скоро списък с предложения за посрещане на нова година в Турция от различните туристически агенции. Най-често екскурзиите за посрещане на нова година до Турция се организират с автобус, но има и по-отдалечени места в азиатската част на страната, които предлагат и оферти за посрещане на нова година със самолет.

Добавете вашата обява в секцията "Горещи предложения за посрещане на нова година в Турция". Кликнете тук за повече информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.