неделя, 12 юни 2011 г.

Нова Година 2017 в Хургада - Египет

Египет е едно от най-красивите и романтични места на света. Ако го видите през лятото ще останете възхитени, но през зимата е още по-прекрасен. А неповторимата му екзотика и очарование го превръщат в идеалното място за отпразнуване на 2017 година. Тук със сигурност, ще усетите магията на африканската държава, а възможността да прекарате нова година в Хургада е шанс, който не бива да пропускате.
Въплътил в себе си очарованието на изтока и лукса на запада, Хургада ще ви плени. Разположен край бреговете на Червено море, курортът се слави не само с модерните си хотели, но и с отличната си кухня. А през последните години е и предпочитано място за почивка не само на европейските, но и на американските туристи.

Горещи предложения за посрещане на нова година в Египет:
В момента няма изгодни оферти. >>> Опитайте някоя от останалите дестинации <<<

Известен като изискан и луксозен курорт в Хургада се организират и едни от най-бляскавите новогодишни празненства. Тук е мястото където са избрали да построят хотелите си най-известните хотелски вериги в света– Хилътн, Шератон, Интерконтинентал... . Честванията на 2016 година тук още се помнят, а мнозина с нетърпение очакват подготовката за посрещането и на 2017.
Но независимо от лукса и удобствата, с които ще ви посрещнат решите ли да прекарате нова година тук, именно мекият климат и слънчевото време правят Хургада толкова подходящо място за почивка. Температурата на водата и през февруари не пада под 22 градуса, а на въздуха достига приятните 23-25.
Ако искате да се порадвате на морски приключения и през празниците, нова година в Хугарда със сигурност може да ви ги предложи. Освен безкрайни златисти плажове и страхотно време дори през декември, високите морски вълни предоставят прекрасни условия сърф или водни ски. А кристалните чисти води на Червено море са отличен избор за любителите на подводното гмуркане. Дори тези, които не могат да плуват имат възможност подробно да опознаят морския свят на Червено море с помощта на уникална туристическа подводница с която ще имате шанса да разгледате не само древни артефакти потънали на дъното на морето, но и да се запознаете с различни представители на подводния свят.
Подаръците също не са проблем ако решите да отпразнувате 2017 година в Хугарда. С голяма популярност сред чуждестранните туристи се ползват и местните ювелирни магазини, където всеки пътешественик може да си закупи великолепни бижута при това на доста изгодна цена.
Сред забележителностите, които непременно трябва да посетите докато сте тук са разбира се кораловите острови и двореца „ 1001 нощи“. В тайнственият замък и днес се усеща онази неповторима атмосфера, която се носи от приказките на Шехеразада. Той със сигурност ще ви очарова, при това не само с красивите си градини, но и с чудесата, които се случват зад стените му.
Уникалния вечерен спектакъл включващ величествени фараони, горди арабски войни, пустинни съкровища и екзотични танцьорки, със сигурност ще се превърне в най-незабравимият ви спомен от празника, посрещнете ли нова година в Хугарда. Честването на 2017-та година със сигурност ще бъде паметен момент, особено за ценителите екзотиката.
Все пак ако ви омръзне да стоите само в този Хугарда съвсем наблизо са и курортите Макади, Сал Хашиш, Сома Бей и Сафага. Те също се радват на вниманието на туристите, особено през летните месеци на 2016 година.
Решите ли да си подарите красива екзотична ваканция в духа на Африка, няма по-добро място за това от Египет и Хугарда. А изборът за курорта за посрещане на 2017 година със сигурност ще ви донесе емоции, които никога няма да забравите.

Добавете вашата обява в секцията "Горещи предложения за посрещане на нова година в Египет". Кликнете тук за повече информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.