сряда, 2 май 2012 г.

Нова година 2017 в Мармарис

Турция е една от най-предпочитаните туристически дестинации както през лятото, така и през останалото време на годината. Ако се чудите къде да посрещнете новата 2017, изберете сред многото оферти за нова година тази за Мармарис. Мармарис, както и Анталия и Кушадасъ, са трите най-оживени и популярни морски курорти.
Мармарис се посещава както през лятото, така и за новогодишните празници поради мекия и топъл климат, разнообразието от различни и многобройни хотелски комплекси, които предлагат богат избор от развлечения и възможности за почивка. И спа процедури
От тези три курорта Мармарис е най-оживеният и предлагащ най-много възможности за забавления. Ако търсите по-шумно и празнично празнуване за новата 2017 това е курортът за Вас. Мармарис се намира на брега, където Егейско и Средиземно море се срещат . Населението на града е около 30 хил. жители. Плажната ивица е просторна и дълга, осеяна с множество кафенета, ресторанти и заведения на открито. Дори и през зимните месеци, ако времето е топло, тук може да се наслаждавате на прекрасната гледка към кристално чистото море, в съчетание с кулинарни турски изкушения.

Горещи предложения за посрещане на нова година в Мармарис / Турция:
В момента няма изгодни оферти. >>> Опитайте някоя от останалите дестинации <<<

Една от най-популярните улици в града е Bar Street, на която са разположени повече от 40 нощни заведения, ресторанти и барове. Ако обичате нощния живот и забавленията, ако искате да посрещнете 2017 на шумно и оживено място, изберете сред новогодишните оферти за Мармарис.
Ако отсядате в Мармарис за посрещането на 2017, но обичате да обикаляте и разглеждате интересни обекти, районът определено има какво да Ви предложи. Посетете близкия гръцки остров Родос. До Родос може да стигнете с ферибот.
Самият Мармарис е древен град, който носи отпечатъка и духа на своите древни обитатели. Градът е бил населяван още през 6-ти в.пр.н.е., когато е бил известен под името Фискос. По-късно става част от Римската империя и Византия. През 16-ти в. тук се води битка за владичеството на града между кръстоносци и османци. Тогава е възстановен и замъкът в града. Днес крепостта е превърната в музей.

Разходете се до Ичмелер, намиращ се само на около 8 км от центъра на Мармарис. Този район е известен с разнообразните си хотели и живописна природа. Тук се съчетават планината и морето по красив и неповторим начин. Ако отсядате в хотел в Ичмелер, ще имате възможност да се любувате на приказно красиви гледки към планината или морето. Ичмелер означава „изгубения рай”. Освен красотата на морето и планината, тук ще Ви впечатли и екзотичната  и богата растителност, сред която различни видове палми, дървета и портокали. В „Изгубания рай” ще се потопите в приказна живописна природа, кристално чисто море, свежестта на близката планина, безкрайните алеи с красива екзотична растителност.

Ако изберете оферта за нова година 2017 в Мармарис няма да съжалявате. Ще можете да се насладите на великолепна, красива природа - кристално чистото море, безкрайни плажове, по които можа да се разхождате и през зимата, за да вдишате и усетите свежестта на морето. Ще имате възможност да се отдадете на спа процедури в избрания от Вас хотел, както и да се възползвате от многобройните възможности за нощен живот, атракции и забавления, които предлага този оживен и никога не заспиващ курорт. Заредете се с много положителни емоции, за да започнете новата 2017 с нови сили, вдъхновени от незабравими преживявания.

Добавете вашата обява в секцията "Горещи предложения за посрещане на нова година в Мармарис / Турция". Кликнете тук за повече информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.