сряда, 2 май 2012 г.

Нова година 2017 в ТЕЛ АВИВ

Интересен вариант за посрещане на новата 2017 е посещение на Тел Авив. Сред многобройните оферти за нова година, включващи Израел, може да изберете тази за Тел Авив, за да видите „модерното лице на Израел”.

Тел Авив е вторият по големина град в Израел. Макар столица на страната да е древният Йерусалим, Тел Авив е модерният културен, икономически и бизнес център. Тук са съсредоточени най-много развлекателни и увеселителни центрове. Градът е сравнително млад, основан е през 1909 г. Обявен е за обект на ЮНЕСКО, като част от световното културно наследство заради забележителната си архитектура. Град Тел Авив включва и Яфо, който е един от най-древните градове в Близкия изток. Намира се на хълм, откъдето се открива приказна гледка към брега на Тел Авив. Макар столица на Израел да е Йерусалим, почти цялата световна общност счита Тел Авив за такава. Затова повечето посолства се намират в Тел Авив.

Горещи предложения за посрещане на нова година в ТЕЛ АВИВ / Израел:
В момента няма изгодни оферти. >>> Опитайте някоя от останалите дестинации <<<

Идеята за създаването на града е той да бъде еврейското предградие на арабското пристанище Яфо. Постепенно хиляди евреи от цял свят се заселват в новия Тел Авив и така градът придобива значителни размери и се разширява. Градът е разположен в западната част на Израел, на брега на Средиземно море. Градът е атрактивен за милиони туристи от цял свят, привлечени от многобройните барове, ресторанти, нощни заведения, бутици, както и плажната ивица.

Ако изберете Тел Авив за посрещане на 2017, не пропускайте да се разходите по дългата плажна ивица. Тук ще се насладите на красивата гледка към морето, както и на многобройните луксозни заведения по цялата ивица. В кратката история на града се преплитат съдбите на много хора от различни страни, етноси и религии. Интересното е, че днес за пред гостите и посетителите на града, Тел Авив е модерен, богат и блестящ град . Но, ако се разходите в по-крайните квартали ще се изненадате от бедни и схлупени къщурки, в които живее немалка част от населението на града . Разликата в  стандарта и облика на града свидетелства за все още неразрешения военен конфликт..

Която и новогодишна оферта да изберете за Тел Авив, има няколко места в града, които не бива да пропускате да посетите.  Започнете от стария Яфо, едно от най-старите пристанища в света. Кулата Азриели ще Ви даде възможност да разгледате Тел Авив от 200 м височина. Интересни са музеите на града: Израелския музей, музея на изкуствата, музея на еврейската диаспора. Интересен за децата е най-големият увеселителен парк в Тел Авив „Луна парк”, който се намира близо до водния парк Меймадюн.  Друг увеселителен център е Суперланд, намиращ се на около един час път от Тел Авив, в град Ришон. Тук ще намерите много екстремни атракции, като влакче на ужасите и други подобни. В навечерието на 2017 не бива да пропускате пазарите в Тел Авив, които са истинска атракция и са оживени през целия ден. Тук ще усетите колорита от съчетанието на разнообразни звуци, аромати, цветни украшения от целия Близък изток. Тел Авив е градът в света с най-голяма търговска площ на глава от населението. Ако обичате да пазарувате от скъпи и маркови магазини, Тел Авив е Вашето място. Прекарвайки новогодишните празници 2017 в Тел Авив, със сигурност ще имате възможност да опитате от изкушенията на израелската кухня.
Ако изберете сред новогодишните оферти 2017 тази за Тел Авив, ще прекарате незабравими новогодишни празници, където ще се запознаете с една различна от нашата култура, в съчетание с всички удобства и забавления на модерния свят. Ще имате възможност да се забавлявате сред модерни ресторанти, барове и дискотеки и да започнете новата 2017 заредени с позитивна енергия и много незабравими спомени и впечатления.

Добавете вашата обява в секцията "Горещи предложения за посрещане на нова година в ТЕЛ АВИВ / Израел". Кликнете тук за повече информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.