сряда, 2 май 2012 г.

Нова година 2017 в Мексико


Ако обичате екзотиката, далечните дестинации, веселите и темпераментни хора, Мексико е Вашето място за новогодишните празници 2017. Многобройните оферти за нова година предлагат различни части от тази колоритна страна. Която и новогодишна оферта да изберете, посрещането на 2017 в Мексико ще бъде незабравимо изживяване за Вас.
Съединените мексикански щати или Мексико е държава в Северна Америка, която граничи със САЩ на север, а на югоизток с Белиз и Гватемала. На запад страната има излаз към Тихия океан, а на изток към Мексиканския залив и Карибско море. Офертите за нова година 2017 за Мексико ще включват различни места от тази колоритна и красива страна. Но не може да не посетите столицата на страната Мексико Сити. Това е един от най-големите градове в света. Тук ще се очаровате от многобройните паркове, музеи, църкви, търговски центрове. Градът е основан от индианското племе ацтеки.  Разположен е в Мексиканската долина, на височина около 2200 м над морското равнище. Ако обичате изкуството, това е Вашият рай. Тук ще имате възможност да посетите многобройни музеи, дворци и църкви. В националния музей са представени артефакти от историята на Мексико, както и археологически предмети от периода преди идването на Колумб. В този музей ще видите и съкровища на маите, ацтеките и олмеките. Най-популярно сред тях е Ацтекският календар. В центъра на Мексико Сити ще видите Площада на Конституцията. Разходете се из този огромен площад, около който са разположени основните забележителности. Тук може да опитате екзотичната мексиканска кухня, да усетите мексиканския дух, слушайки колоритните улични мексикански музиканти. Площадът винаги е осеян с туристи. Ако посещавате града за новогодишните празници 2017, ще имате възможност да се попързаляте на гигантската ледена пързалка, в която се превръща площада през зимата. Зимата е и времето, когато тук се провеждат многобройни музикални и други културни прояви.


Горещи предложения за посрещане на нова година в Мексико:
В момента няма изгодни оферти. >>> Опитайте някоя от останалите дестинации <<<


Безспорно едно от най-посещаваните места в Мексико е Канкун.  Курортът присъства в почти всички новогодишни оферти и заслужава да се посети. Канкун е крайбрежен град в щата Кинтана Роо, на полуостров Юкатан. Населението е около 500 хил. жители. Градът е сравнително млад, основан е през 1970 г. Канкун представлява остров, който от едната страна е отворен като образува лагуна. Счита се за най-красивия международен курорт в Мексико. Ако изберете Канкун за посрещане на 2017, ще се насладите на разходка по приказните просторни плажове, покрити с фин бял пясък, кристално чистите синьо-зелени води. За любителите на исторически забележителности, интерес ще представляват археологическите останки от пирамиди и музеи, изложени на открито. В новогодишните оферти 2017 ще видите огромно разнообразие от хотели, ресторанти и увеселителни заведения. В Канкун има над 150 хотела и над 400 ресторанта.

Мексиканците имат интересен обичай за нова година. Ако в дома си имат гости, окачват  в стаята му огромен глинен съд, изрисуван с чудовища и зверове. Съдът вътре е пълен с различни лакомства. Поставят на всеки от гостите кърта на очите и му дават пръчка. Гостът се опитва с пръчката да счупи съда. Ако успее, ще бъде особено щастлив през новата година.

Ако изберете новогодишна оферта за посрещане на 2017 в Мексико, ще попаднете в различен, екзотичен и много колоритен свят. Ще се насладите на красива природа, жизнерадостни и темпераментни хора, ще се потопите в кипящия ритъм на нощния живот, забавленията и удоволствията. Със сигурност новогодишните празници ще бъдат цветни, наситени с много емоции и преживявания.

Добавете вашата обява в секцията "Горещи предложения за посрещане на нова година в Мексико". Кликнете тук за повече информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.