сряда, 2 май 2012 г.

Нова година 2017 в САЩ

Ако се чудите коя от многобройните новогодишни оферти за 2017 да изберете, няма да съжалявате, ако прекарате новогодишните празници в САЩ „страната на неограничените възможности”. В офертите за нова година са включени различни градове и места от страната. Но има няколко града, които не бива да пропускате, ако изберете да посрещнете 2017 в САЩ.

Най-големият град в САЩ е Ню Йорк. Той е огромен и богат на забележителности, които едва ли ще успеете да разгледате през новогодишните празници. Не може да пропуснете символа на града и на САЩ Статуята на свободата, Небесната обсерватория на Емпайър Стейт Билдинг, многобройните театри на легендарния Бродуей, площада Таймс Скуеър, Центъра Рокфелер, Сградата на ООН. Величествена е катедралата „Св.Патрик” на 5-то авеню. Посрещането на 2017 в Ню Йорк ще остави незабравими за цял живот спомени. Едва ли има друго място на земята, на което посрещането да става по толкова вълнуващ и тържествен начин. Според традицията посрещането на новата година стана на площад Тайм Скуеър, на който символично се спуска сфера от небостъргача на вестник „Ню Йорк таймс”. Тази традиция има над 100-годишна история.  Кристалното кълбо, което се спуска има диаметър от почти 4 м и тежи над 5 тона. Очаква се за посрещането на 2017 на площада да се съберат над 1 млн зрители.

Горещи предложения за посрещане на нова година в САЩ:
В момента няма изгодни оферти. >>> Опитайте някоя от останалите дестинации <<<

Ако обичат луксозните хотели, нестихващия нощен живот и казината, Лас Вегас е Вашето място. Тук се намират 18 от 20-те най-големи хотела в САЩ. Не може да пропуснете главната улица, на която ще видите древните Египет, Рим, Венеция, както и Ню Йорк, Париж, Монте Карло. Ще станете свидетели на пиратски битки, изригващ вулкан, уникално светлинно водно шоу и още много други атракции. Лас Вегас е градът на лукса, разкоша и хазарта.
Друг легендарен град в САЩ е Лос Анджелис- . космополитен град с многобройни възможности за почивка, развлечения и културни мероприятия. Не може да пропуснете Холивуд с Алеята на славата, студията на Уорнър Брос, увеселителните паркове Юнивърсъл Студиос Холивуд, Дисниленд. Сред популярните музеи са музея на съвременното изкуства, музея на летенето, музея на неоновото изкуство, космическата зала и още много други. Огромни и многобройни са парковете в Лос Анджелис. Разходете са в Ботаническата градина, по просторните и красиви плажове на града.

Може да изберете оферта за нова година 2017 с посещение на Сан Франциско и няма да съжалявате. Сан Франциско е един от десетте най-красиви градове в света и едно от най-предпочитаните места за живеене. Градът е разположен на Западното крайбрежие на САЩ, има излаз на Тихия океан на запад и граничи със Санфранциския залив на север. Не пропускайте да се разходите в най-големия парк на града Голдън Гейт парк. Други просторни паркове са Буена Виста парк, Юниън Скуеър и още много други. Ако искате да усетите свежестта на океана, разходете се по някой от просторните плажове на Сан Франциско, сред които най-популярни са Бейкър Бийч и Оушън Бийч.
Посетете остров Алкатрас, бивша затвор, в който е лежал Ал Капоне, сега превърнат в музей. Дворецът на легиона на честта днес е музей на изящното изкуство. Кулата Койт е посветена на Сан Франциско от Лили Хичкок Койт. Не пропускайте един от символите на града моста Голдън Гейт, свързващ Сан Франциско с окръг Марин и Северния залив. Друг символ на Сан Франциско е най-високата сграда Пирамидата Трансамерика. Сред другите визитни картички на Сан Франциско са Фишерманс Уорф /Рибарския кей/, Хипи квартала от лятото на любовта през 1969 Хейт Ашбъри, Чайна таун /китайския квартал/.
Ако изберете оферта за САЩ за нова година 2017, със сигурност има какво да видите и как да се забавлявате. Ще научите още много неща за страната, за която всички мислим, че познаваме добре. Ще се потопите в една космополитна страна, с неспиращ ритъм на живот.

Добавете вашата обява в секцията "Горещи предложения за посрещане на нова година в САЩ". Кликнете тук за повече информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.