сряда, 2 май 2012 г.

Нова година 2017 в Бразилия

Ако  предпочитате да посрещнете 2017 на по-далечно и екзотично място още през лятото трябва да започнете да избирате сред многобройните новогодишни оферти.
Не може да не сте мечтали поне един път през живота си да посетите екзотичната и далечна Бразилия. Какъв по-подходящ момент да си направите подарък за новогодишните празници  и да посрещнете новата 2017 година на плажа Копакабана.
Много са офертите за нова година с маршрут Бразилия, която и да изберете от тях, ще се насладите на цялото очарование, което тази южноамериканска страна може да предложи.

Горещи предложения за посрещане на нова година в Бразилия:
В момента няма изгодни оферти. >>> Опитайте някоя от останалите дестинации <<<

Бразилия е една от най-големите страни в света, разположена е в централната и източна част на Южна Америка, като заема 2/3 от целия континент. Притежава над 7000 хил км брегова ивица с Атлантическия океан. Бразилия е страната на карнавала, футбола, вечно кипящия ритъм, темпераментните и винаги усмихнати хора Най-посещаваните места в страната са Игуасу и Рио де Жанейро. Водопадите Игуаси се намират на границата с Аржентина. Образувани са преди 120 млн години. Те се състоят от 275 водопада, създадени от реките Игуасу и Парана. Водопадът е един от най-посещаваните обекти в целия континент.  В Игуасу има голям субтропичен национален парк, от който водопадите са само част. В Птичия парк ще видите най-интересните представители на животинския свят в Южна Америка.

Която и оферта за нова година 2017 да изберете за Бразилия,  не може да пропуснете Рио де Жанейро - града на танците, карнавала, нощния живот, веселите бразилци.
Няколко са местата в този очарователен град, които не бива да пропускате. Ботаническата градина ще ви запознае с екзотичната флора на Бразилия. Следващата Ви спирка трябва да е Кралският дворец в Сан Кристово. Естествено, най-забележителното място и визитна картичка на цяла Бразилия е плажът Копакабана.

Други забележителности, които трябва да включите в програмата си са Таетъра, Сградата на Кметството, Сградата на банката на Бразилия, кварталите Копакабана, Ипанема, Леблон, планината Сера де Кариока, която е част от парк Тиджука. Именно тук на хълма Корковаде е прочутата статуя на Исус Христос, превърнала се в символ на Бразилия, най-известния стадион в света Маракана, музея към стадиона. Вечер в Рио де Жанейро може да посетите уникалното шоу Платаформа, където ще се пренесете във вихъра на карнавала. През това шоу ще наблюдавате самба, представена от професионални танцьори с пищни и красиви костюми.

Традицията в Бразилия да се посреща нова година е съвсем различна от тази в България. Милиони бразилци и туристи ще се съберат на плажа Копакабана за посрещане на новата 2017 г. Според обичая в Бразилия  хората трябва да се обличат в бели дрехи. Започват да се събират на плажа няколко часа преди посрещането на новата година под съпровод на жива музика. Традиционната музика е карнавалната. Друг обичай за Бразилия е към белите дрехи да добавят някакъв аксесоар в определен цвят /различен от бялото/. Ако изберат червено, си пожелават нова любов за новата 2017, зеленото - означава здраве, жълтото - просперитет. Друг интересен обичай е хвърлянето на предмети в океана. Според местно поверие в океана живее всемогъщата богиня Яманаши, закрилница на целия бразилски народ. За да бъде новата година успешна, Яманаши трябва да получи много подаръци, сред които бели рози , шампанско, дарове Затова ритуалът включва пускането на лодки с дарове в океана.Накрая се приключва с грандиозни фойерверки. Неописуема е гледката, която се разкрива пред погледите на посетителите на Бразилия.

Посрещането на новата 2017 ще бъде със сигурност неописуемо и незабравимо изживяване. Ще имате възможност да прекарате новогодишните празници в една топла страна сред уникални природни красоти, пищни тържества, много танци, разнообразни цветове, форми и много, много настроение.

Добавете вашата обява в секцията "Горещи предложения за посрещане на нова година в Бразилия". Кликнете тук за повече информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.