неделя, 13 май 2012 г.

Нова година 2017 в Палма ДЕ МАЙОРКА

Време е да започнете с избора си за посрещане на новата 2017 година. Ще срещнете богат избор от новогодишни оферти, сред които ще Ви е трудно да изберете най-удачния вариант за Вас. Ако сте уморени от работата и стреса през цялата година, може би Ви се иска да прекарате новогодишните празници в спокойна атмосфера, тогава изберете Палма де Майорка. Тук ще имате възможност да се потопите в романтиката и живописната красота на Средиземно море. В Палма де Майорка ще се насладите на красиви природни дадености, чист пясък, кристална вода.


Горещи предложения за посрещане на нова година в Палма ДЕ МАЙОРКА:
В момента няма изгодни оферти. >>> Опитайте някоя от останалите дестинации <<<

Официалното име на града е Палма. Палма е пристанищен град, разположен на остров Майорка. Палма е столица на Балеарските острови, които представляват автономна област в Испания. По-голямата част от населението на остров Майорка е съсредоточено в град Палма, който е с население от около 400 хил. жители. Ако изберете Палма за Вашата новогодишна дестинация за 2017, ще бъдете очаровани от живописното местоположение на града. Тук ще Ви впечатлят просторните, чисти и красиви плажове. Дори и през зимата, поради мекия климат, може спокойно да се разходите по чистите плажове и да се полюбувате на кристалното море. Най-известният плаж в Палма е Плая да Плама, който е дълъг около 30 км. Около Палма има многобройни заливи и паркове, от които може да се любувате на красивата и живописна природа, да се потопите сред романтика, тишина и спокойствие. Може да се отдадете на пълноценна почивка сред красивата и спокойна атмосфера на града. Но ако искате да съчетаете тази почивка с посещение на интересни места, Палма също има какво да Ви предложи.

Най-популярното за посещение място тук е величествената катедрала Ла Сеу. Тя представлява монументален храм в готически стил. Над строежа й работи известният в цял свят архитект Антонио Гауди. Интересен факт е, че строежът на катедралата продължава около 400 години. Името „Ла Сеу” означава „светлина”. Докато очаквате настъпването на новата 2017 може да се разходите в Стария град, осеян с множество малки живописни улички, които носят атмосферата на арабския дух от миналото. Днес повечето къщи в тази част на града са частна собственост. Някои от тях са превърнати в музеи и в тях могат да влизат посетители. Арабските бани са добре запазени и до днес, където ще почувствате мистичния дух на маврите.
Възникването на град Палма ни връща в 13-ти в. Архитектурата му наподобява стила на Барселона. Централната улица в град Палма се казва „Ла Рамбла”, както е името и на една от централните улици в Барселона.
През новогодишните празници 2017 отделете време да се насладите на атмосферата в някой от ресторантите, където може да опитате местната кухня. Задължително опитайте и характерната испанска „тапа”. Посещението Ви на интересни забележителности може да продължи и до замъка Белвер. Той е построен през 14-ти в. За тези от Вас, които обичат развлеченията, интерес ще представлява дворецът на крал Санчо. Тук ще присъствате на демонстрация на автентични традиционни фолклорни танци. Друга забележителност е „Пешерата на дракона”, намираща се до източния бряг на Майорка в Порто Кристо /малко рибарско селце/. В пещерата ще видите красиви скални формирования. „Пещерата на дракона” е известна като най-голямото подводно езеро в света. Тук се изпълнява класическа музика, както и интересно светлинно шоу.

Ако посрещате 2017 в Палма де Майорка ще имате възможност да се отдадете на пълноценна и спокойна почивка, като в същото време обогатите познанията си със забележителности и останки, носещи романтиката и духа на една друга култура.

Добавете вашата обява в секцията "Горещи предложения за посрещане на нова година в Палма ДЕ МАЙОРКА". Кликнете тук за повече информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.