неделя, 19 юни 2011 г.

Нова година 2017 в Дубай

Считан за един от най-скъпите и бляскави градове в света, Дубай е не само Мека на търговията и скъпите имоти, но и място, където да посрещнете 2017 година на почивка с приятели. Нова година в Дубай ще се превърне не само изключително изживяване, но и спомен подобен на приказките от 1001 нощи.

Горещи предложения за посрещане на 2017 в Дубай:
В момента няма изгодни оферти. Опитайте някоя от останалите дестинации
Да отскочите през 2016 или 2017 в „Златният град” е ваканция за която със сигурност много ще разказвате. Дубай е един от най-красивите и най-модерните градове на Изтока, и с всяка година става все по-популярен и по -желан. От малък град в едно от арабските емирства, днес той е истински мегаполис, известен с най-модерните хотели и най-скъпите комплекси в света. А това, което прави Дубай уникален е пъстрата смесица от модерни хотели и магазини и традиционните арабски пазари, които съжителстват едни до други.
Ако решите да посетите през 2017 година града, със сигурност ще останете очаровани от него. Тук има всичко - от редки подправки и изящно изработени бижута от чисто злато, до прекрасни платове и килими в най-различни цветове и шарки. От екзотичните плодове до най-изискана кухня – в този град усетите и неговата древност и модерността му.
Стотици са местата, които можете да посетите, особено ако искате да прекарате Нова година в Дубай. Посрещане на 2017 в най-скъпия хотел в света „Бурж Ал Араб” или пазаруване в някой от златните търговски комплекси по време на почивка през 2016 със сигурност са само част от примамливите предложения, между, които да избирате. Градът е пълен със стотици луксозни хотели и небостъргачи, предлагащи всевъзможни удобства. Не можете да кажете, че сте прекарали Нова година в Дубай и сте видели всичко, без да сте посетили най-големия ски-център на закрито или подводния комплекс Хидрополис. Да не говорим за екзотичната Палм Джумейра, която дълго ще остане в съзнанието ви със своя неповторим блясък - изкуствените острови във формата на палма са едно от най-красивите места в града.
Един истински подарък за Нова година в Дубай можете да си направите, като посетите златния сук / пазара / или се качите на самолет за кратка обиколка из града по въздух. Така със сигурност ще оцените великолепието му най-пълно.
Освен блясъка и лукса, които Дубай ще ви предложи и през 2017, не пропускайте да опознаете и миналото на града. Историческия музей разположен в крепостта Ал-Фахиди, пази в себе си не само безценни артефакти, но и уникални статуи в реални размери с които е пресъздаден животът , какъвто е бил преди векове и десетилетия. Старите пазари Бур Дубай и Дейра са жива история по отношение на културата на Дубай. Реставрирани днес, те са една от най-големите атракции за туристите на фона на луксозните магазини. Старата част на града – Бастакия е прекрасна възможност да разберете как е изглеждал града в миналото. С тесните улички и високите крепостни стени тя е очарователна.
Не по-малко интересни за туристите са двореца на Шейха построен през 19 век и голямата джамия. А реставрираната часовникова кула Бурдж Нахар, която се намира сред красивите и живописни градини на изкуствения остров Дейра е още един прекрасен спомен от миналото сред лукса и блясъка на бъдещето.

Оферти от туристически агенции за посрещане на нова година в Дубай:

Добавете вашата обява в секцията "Горещи предложения за посрещане на 2017 в Дубай". Кликнете тук за повече информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ще се радваме да чуем и Вашето мнение за тази дестинация. Очакваме коментарите Ви тук.